Tayvan sa sıkıntı yok Alınabilinir Orjinal ile muadildir Tayvan malları Japonlar kadar kalite li olmasa bile ona yakındır kymco ve SYM den bılırımBu piyasada taiwan olarak adlandırılan farlar. Bunlarında bu konuda bir çözüm olduğu kabul edilebilir. Ancak bu farların (vw grubundan biliyorum) orjinali gibi aydınlatması imkansıza yakındır.
#Aliexpress TRY 1,227.46 | Arka lamba Meclisi Honda Civic 2016 2017 2018 LED sürüş ışık LED fren işığı LED dönüş sinyaliHatta Aliexpressdeki ilanı da bu;
TRY 1,887.83 | Far takımı Honda Civic 2016 2017 2018 tam LED ışık kaynağı LED gündüz farı kilidini dokunmatik mavi
8105.08TRY |Civic farlar için araba Styling 2016 2018 yeni Civic X LED far LED DRL Hid kafa lambası melek göz Bi Xenon aksesuarları|Araba Far Ampulleri (LED)| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Önler için birşey diyemem ama benim arabam fk7 arkalar bana uymuyor Bilmiyorum hangi şehirdesiniz ama İzmirde Çamkıran orjinal executive farını sizin elegance farını aldığı zaman 4000 TL’ye takıyor. 1800 far 1800 kargo min 500 de gümrük çıksa 4100 yapıyor. Tamponun tırnaklarına zarar vermeden sökebilirmiyiz bilmiyorum, birde elektrik işi var sonuçta, her ne kadar sök tak gibi gözükse bile yapabileceğim bir iş olsada ben yapmam o yüzden montajada bir 300 yazalım 4400 yapar. Farlar min 1000 max 2000 bandında gidiyor ortalaması 1500 desek yaklaşık 3000 TL’ye mal olur. Ben şahsen 1000 daha veririm orjinal executive farı taktırırım. Hiç yoktan birşey olsa karşımda muhattap olur.#Aliexpress TRY 1,227.46 | Arka lamba Meclisi Honda Civic 2016 2017 2018 LED sürüş ışık LED fren işığı LED dönüş sinyali
180.0US $ |Arka lamba meclisi Honda Civic 2016 2017 2018 LED sürüş ışık LED fren işığı LED dönüş sinyali|Car Light Assembly| - AliExpress
Bu arka farlarda efsane ymiş ya
Aslında aliexpress den alınabılır
(Corona dan sonra) kendimizde montaj ını yapsak çıkan Orjinal farları da satsak ledler bedavaya geliyor
Hatta kara bıle geçebiliriz
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben şimdilik ampülleri almış oldum. Onlardan almış olduğum performansı olumlu ve olumsuz sizlerle paylaşacağım. Bu farlarda bir yöntem ama vw grubu araçlar kullanırken tayvan ve orjinal far karşılaştırmasını ve içinde kullanılan led ve merceklerin performanlarını incelemiştim. Aralarında ciddi kalite ve performans farkı bulunuyordu. O yüzden çok sıcak bakmıyorum. Birde herhangi bir problemle karşılaşırsam karşımda bir muhattap yok. O yüzden buna karar verirsem gidip Çamkıranda orjinal far taktırırım.TRY 2,591.30 | DK HAREKET 2018 2019 Honda Civic sedan Farlar 2015-2016 yeni Civic LED Far
450.0US $ |DK hareket 2018 2019 Honda Civic sedan farlar 2015 2016 yeni Civic LED far|Araba Işık Tertibatı| - AliExpress
Bakın ücretsiz kargo ile 2500tl
Çamkıran dakı nın Orjinal olduguna emın mısınız hocam şnt garajdakı ıle aynı olmasın ? Ex farın Orjınallerin soketi olmuyordu elegance de onun için sordumBen şimdilik ampülleri almış oldum. Onlardan almış olduğum performansı olumlu ve olumsuz sizlerle paylaşacağım. Bu farlarda bir yöntem ama vw grubu araçlar kullanırken tayvan ve orjinal far karşılaştırmasını ve içinde kullanılan led ve merceklerin performanlarını incelemiştim. Aralarında ciddi kalite ve performans farkı bulunuyordu. O yüzden çok sıcak bakmıyorum. Birde herhangi bir problemle karşılaşırsam karşımda bir muhattap yok. O yüzden buna karar verirsem gidip Çamkıranda orjinal far taktırırım.