Yalnız diğer markalar indirime başlamış az önce Peco kdvnin yarisi bizden diye reklamı vardı illa araç satacaklar sahi Honda' da kampanya bile yok hemde göçüğe rağmen tuhaf. Uzaklastirma sadece DHF da var sanıyordum burada da mı var ?
Kampanya yaptı honda sifir faiz vs...reklamlari var 2 haftadirYalnız diğer markalar indirime başlamış az önce Peco kdvnin yarisi bizden diye reklamı vardı illa araç satacaklar sahi Honda' da kampanya bile yok hemde göçüğe rağmen tuhaf. Uzaklastirma sadece DHF da var sanıyordum burada da mı var ?
En sonunda sezgi yi foruma geri alıp özür dileyeceğim
Kampanya yaptı honda sifir faiz vs...reklamlari var 2 haftadir
SM-A710F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Onlar zaten sizi arayıp çağıracaklar. Para istiyorlarsa bunu tekrar teyit edin ve size yazılı teklif yollamalarını email olarak isteyin. Sonra bu maili de honda Türkiye ye iletin. Sonra oturup izleyin.Az once mutluhani aradim. Bakim icin 800 tl gocuk tamiri icin 100 tl istediler. Stop lambasini sokup oradaki bir delikten kopuk sikacaklarmis. Tavan falan sokulmeyecekmis.
Sosyal medyada baski kurma durumunda...Paranin zaten honda tarafindan talep edildigini soylediler. Sizin soylediginiz ne isimize yarar? Mahkemelik durumunda mi mesela ?