kaportadaki sac ince ve çabuk deforme olacak kadar kalitesiz...sütun çok uzun ve şase birleşim yerindeki malzeme dayanımları farklı..ister köpük sıksın, ister altın sıksın,ister titanyum sıksın..o aracın C sütunu eninde sonunda göçmeye mecbur.
Sen malzeme mühendisi misin ? Yada aracını söküp malzemenin toleranslarıyla beraber kaç mm sac kullanılmış ? Malzemenin çekme akme mukavemetleri nedir bunların testini mi yaptın anlamadım. Boş konuşmayın arkadaşlar reel şeyler yazın burayakaportadaki sac ince ve çabuk deforme olacak kadar kalitesiz...sütun çok uzun ve şase birleşim yerindeki malzeme dayanımları farklı..ister köpük sıksın, ister altın sıksın,ister titanyum sıksın..o aracın C sütunu eninde sonunda göçmeye mecbur.
Honda Türkiyenin 100TL istediği doğru.Onlar zaten sizi arayıp çağıracaklar. Para istiyorlarsa bunu tekrar teyit edin ve size yazılı teklif yollamalarını email olarak isteyin. Sonra bu maili de honda Türkiye ye iletin. Sonra oturup izleyin.
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kendi altını pislettiği bir hatadan 100 TL olayı gerçekse çok ayıp. Bence aramalarını bekleyin.Honda Türkiyenin 100TL istediği doğru.
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen öyle demek oluyor. Kimse para vermesin bence. Ben vermem kesin söylüyorum.Eğer gerçekten arayıp doğrulandıysa ,bu şu demek: fabrika çıkışı bir hata yok.biz honda türkiye olarak araçlarında göçük oluşturan bilinçsiz kullanıcılarımıza 100 ytl gibi bir rakama düzelme yaparak,onlara yardımcı oluyoruz.Çok çok kötü bir imaj kaybı yazık oldu.