Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Benim gibi Honda seven ve yoluna Hondayla devam etmek isteyen arkadaşları aydınlatmak adına konuyla ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Şubat ayında fb7 elegance aracımı iyi bir fiyata satıp servisin yönlendirmesiyle 2018 elegance aldım. Çok beğendiğim, istediğim hayalini kurduğum aracı sıfır olarak 14 şubatta teslim aldım.( ilk kez sıfır araç aldım mutluyum tabiiki) Göçük muhabbeti çok canımı sıktığı için erteliyordum fakat sıfır faiz+ servisin artık göçük işi çözüldü şikayet almadık olmuyor vb ifadeleri üzerine aldım. İlk başta her şey çok güzel, fb7 ye göre daha sessiz daha geniş daha konforlu vs. Mutluluğum bir ay sürdü 900 km yaptığım aracım c sütunundan göçmeye başladı. Bin bakımına gittiğimde Benimle birlikte bakıma gelen 3 araçta da aynı noktadan dalgalanma başlamıştı ve daha kötüsü sahiplerinin haberi yok! Şimdi şikayet az deniyor bence sebebi bu, yani çoğu göremiyor ama benim gibi titizseniz çok rahat farkedersiniz. Yazı yazıldı onarın yanıtı gelmiş onarılacak durumda olmadığı içim beklemedeyim. Şimdi sorun şu 90 bine ikinci elini alacağım aracı göçüksüz olsun diye 105e aldığıma mı yanayım, yaşadığım hayal kırıklığına mı, edeceğim zarara mı, elimdeki her geçen gün değeri artan 2015 ekstrası olan aracı çıkarttığıma mı, gittikçe psikolojimi sarsan kandırılmışlık ve aptal yerine koyuluşuma mı yanayım bilemiyorum.
Not: Amacım fc5i gömmek değil fakat bu acı tecrübemi saklamayı ve susmayı mertçe bulmuyorum (bu başlığı göremediğim için göçük yaptıranlar başlığına yazdım önce sonra buraya taşıdım affınıza sığınıyorum, acemilik işte..