- Aracınız
Motul Yağ Seçici sayfasında araca uygun çıkan sonuca göre "MOTUL e-AUTO COOL" Honda için önerilen P-HOAT özellikli hibrit organik pembe antifiriz çıkıyor.
Yalnız bu antifirizin satışı yok. Genel olarak satılan "MOTUL AUTO COOL G13" serisi. Bununda Wag araçları için üretildiği yazıyor.
Biri eski diğeri yeni olduğu için mi isimler farklı yada içerikler aynı anlamadım, işin içinden çıkamadım.
Honda için önerilen antifiriz P-HOAT... Bildiğiniz bir P-HOAT antifiriz varmı. Yoksa su koyup geçicem bu ne saçma iş anlamadım
www.pratikaraba.com
Yalnız bu antifirizin satışı yok. Genel olarak satılan "MOTUL AUTO COOL G13" serisi. Bununda Wag araçları için üretildiği yazıyor.
Biri eski diğeri yeni olduğu için mi isimler farklı yada içerikler aynı anlamadım, işin içinden çıkamadım.
Honda için önerilen antifiriz P-HOAT... Bildiğiniz bir P-HOAT antifiriz varmı. Yoksa su koyup geçicem bu ne saçma iş anlamadım

Aracım İçin En İyi Antifriz Hangisi?
Antifriz aracınızın için ne kadar önemliyse, hangi antifriz çeşidinin aracınıza daha uygun olduğunun belirlenmesi de o kadar önem arz etmektedir.