İyiki honda almışım dediğiniz durumlar ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan anil711
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
9,104
Çözümler
10
Tepki puanı
9,038
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
w0lkan;n247792' Alıntı:
Izmirden istanbula gelirken bursa Cevre yolu devaminda kamyon solladigim esnada sellektor kolunu koparircasina sellektor yapan megane ve focusa once yol verip, ardindan aynisini onlara yapmamla gelisen hadise sonucunda 200 den sonra cami acip bu trafik magandalarina el salladiktan sonra aynada gitgide kaybolmalari. Herhalde bidaha hondanin tamponuna bu kadar yaklasip selektor yapmazlar :)
Alın size kapak olsun der gibi. Çok sert olmuş.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
 
Son düzenleme:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
9,104
Çözümler
10
Tepki puanı
9,038
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Honda benim yaşam tarzıma çok uygun. Yeri gelince düşük devirde ekonomi sağlarken. İstediğim zaman devir çevirip yarış moduna geçebiliyorum. Motor sesi ayrı bir lezzet katıyor. Araç beni kontrol etmiyor. Ben araca hakim oluyorum. Bunun hissi tarif edilmez. Rampalarda beni hiç üzmedi. Bakımları ucuz. Parça sıkıntısı yok. Beraber sürüş yaptığım arkadaşlar. Abi Honda hakketten hastalıkmış diyorlar. Satacağın zaman bize haber ver dediler. Bence Honda sahibi olmak kadarda kullanabilmek. Ayrı bir ayrıcalıktır.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
 
Son düzenleme:
Katılım
9 Ağu 2015
Mesajlar
423
Tepki puanı
92
Manuel Honda al sıfır sıkıntı . Ömürlük olsun
 
Katılım
18 Mar 2018
Mesajlar
437
Tepki puanı
121
Konum
istanbul
İlk zamanlar memmun degildim satmayı düsünüyordum fakat suan cok sükür cok memnunum.Duruşu,konforu,yakıtı,verdiği güven falan falan.Piyasaya bakiyorum bu rakamlara bu ölçüde ne alabilirsin hic birsey .. O yüzden araçlarımızın degerini bilelim.

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst