Sigortayı seçerken yükaek güç çekenler olmamalı. Mesela klima arka cam ısıtıcı, şanzıman vs gibi sigortalar değilde kapı kilidi müzik sistemi çakmaklık gibi sigortaları seçersen ani akım çekyiklerinde kameran sapıtmaz. Ben fc5 e kendim montaj yaptım fakat park kitine cesaret edemedim neden çünkü fc5 lerin aküsü çok zayıf. Sşz her ne kadar park kitim var akğ koruması var voltajı kesiyor desenizde maalesef aküyü sömürüp bitiriyor deniliyor. Ama burda bir fc5 sahibi ile yazıştım park kitinde kullandıpını sorun yaşamadığını söylemişti. Montaj sonrası bikaç ay sonra geri dönüş yaparsanız sevinirim akü bitiriyormu konusunda
Konu başlığını açtığım günden beri , yani kamerayı aracıma taktığım gün oluyor. Tam 2 ay olmuş bugün itibariyle. Şuana kadar ne akü bitmesi nede araçta marja basarken zayıflama hissi asla olmadı. En fazla aracı kullanmadığım gün sayısı 4 gün oldu. Onda dahi marja bastığımda çat diye çalıştı hocam. Belki aracım sıfır olduğu için akü iyi tolerans göstermiş olabilir.
Amper konusunda da zaten klima ve cam ısıtıcı sigprtaları banada sağlıklı gelmediği için kapı kilidi ve aksesuar sigortasını seçtim, yabancı forumlardada bu yönde yorumlar gördüm. Şuana oadar çok şükür en ıfak bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim. O kadar rahatladım ki, artık arabayı bilerek çizeni görüyorsunuz kaza anında haklıysanız sizin kanıtınız oluyor bu kamera... heleki burası türkiye, bemce herkesin aracında kamera keainlikle olmalı.