Kazazedeler Kervanina Maalesef Ben de Katildim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan es_umit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Geçmiş olsun hocam canınıza bir şey olmamış önemli olan bu dışarda sağlam usta bulursanız yaptırabilirsiniz servis her şeyi değiştirmek istiyor çok hasar kaydı çıkarıyor maalesef. [MENTION=11419]es_umit[/MENTION]
Esimin kolunu saymazsak ciddi bisi olmadi diyebiliriz.. servise gidip görüştüm pazarlamaci gibi ikna etmeye calisiyorlar servise getirin diye.. satacaginiz zaman alici kisiye sizin nezaretinizde ciddi bir hasar olmadigini paylasir anlatiriz falan diye cok etkili konuşuyorlar aslinda ama kararsizim halen. Ozel servislerden gelecek cevaba gore karar kılacağım..

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2016
Evvelsi gece ailecek akraba ziyaretinden gelirken ickili oldgunu soyleyen ama kan testinde promili sifir cikan bir trafik teroristinin kırmızı ışıkta gecmesi sonucu iki kapinin tam ortasindan carptim. Aracım ciddi hasar aldi. Eşim kolundan yaralandi. Adli vaka olduk. Tatile cikacaktik alt üst oldu basimiza gelmeyen kalmadi rezil rüsva olduk.

Aracimin hali bu sekilde kaskom var ve yaklasik 30-35 bin maliyet cikar diyor honda ufuk yetkili servis ve kaput camurluk degisebilir diyor. Resmen geciriyorlar yani. Bu kaza ile pert almam cok zor gibi bu yuzden Trameri dusunup Ozel serviste degisim yapilmadan onarim yaptirmayi planlıyorum ama eskisehirdeki servislere de guvenemiyorum duzgun yaparlar mi diye. Ne kadar ariza isigi varsa yanıyor suan ama araç yürüyor.

Tavsiyeniz nedir ne yapsak daha hayirli olur sizce. Araci satar miyim biner miyim suan kararsizim..

Allah beterinden korusun demekten baska bisi gelmiyor elden suanEkli dosyayı görüntüle 7613Ekli dosyayı görüntüle 7614Ekli dosyayı görüntüle 7615Ekli dosyayı görüntüle 7616Ekli dosyayı görüntüle 7617Ekli dosyayı görüntüle 7618Ekli dosyayı görüntüle 7620

Merhaba;

Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin İnşallah. Cana birşey gelmedikten sonra mal her türlü yerine gelir .

Size tavsiyem ; kesinlikle parça değiştirmemek adına şartları sonuna kadar zorlamalısınız . Naçizane kaput değişmeden yapılabilir diye düşünüyorum . İyi bir ustaya denk gelirseniz işinizi çözer. Gaziantep te olsanız inanın her türlü çözdürürdük. Çamurluk tada fikrim aynı şekilde . Aracın ön İç kısımda birşey var mı bilemiyorum ama far tampon panjur değişimi çözerseniz İnşallah .

İyi günler

Sadece hayal et

Aracınız
Merhaba;

Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin İnşallah. Cana birşey gelmedikten sonra mal her türlü yerine gelir .

Size tavsiyem ; kesinlikle parça değiştirmemek adına şartları sonuna kadar zorlamalısınız . Naçizane kaput değişmeden yapılabilir diye düşünüyorum . İyi bir ustaya denk gelirseniz işinizi çözer. Gaziantep te olsanız inanın her türlü çözdürürdük. Çamurluk tada fikrim aynı şekilde . Aracın ön İç kısımda birşey var mı bilemiyorum ama far tampon panjur değişimi çözerseniz İnşallah .

İyi günler

Sadece hayal et
Qllah razi olsun cok sağolun.

Sag far kirik sol far şaibeli.. radyatorde hafif hasar var o da degisecek malesef. park sensorleri zaten gitmiş darbe sensorleri de şaibeli... Aracimdaki guvenlik kamera kaydi sayesinde %100 orani karsi alacak muhtemelen ve deger kaybini minimuma indirip olur da istediğim kadar alamazsam en az zararla atlatmak istiyorum bu olayi...

Bu arada kokpit kisminda herhangi bişi yok. Hatta sol çamurlukta da bisi gorunmuyor

Aracınız
Yesil isik yandiktan tam 4 saniye sonra geciyorum ve onumde bitiyor muhterem zat. Haliyle kacinilmaz son yasaniyor.. ss alip biraz kirpip bir kac foto atmak istedim. Karşı araca 30 kusur hizla carpiyorum gps e gore. O caddede hiz limiti 50km/sIMG_20180827_171101.jpgIMG_20180827_171738.jpgIMG_20180827_171542.jpgIMG_20180827_171401.jpgIMG_20180827_171415.jpg

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] cok gecmis olsun. 30 35lik ne varmis bunda kesinlikle o kaput duzeltilebilir. Abartiyorlar bu kadar da olmaz. Kaput duzelir tampon ve panjur degisir. Camurluklar da bisey goremiyorum. Motor icinde herhangi bir hasar var mi onu da bilemiyorum ama iyi bir usta temiz iscilikle hatasiz cikarir.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Aracınız
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden saklasın buna şükür diyelim

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] cok gecmis olsun. 30 35lik ne varmis bunda kesinlikle o kaput duzeltilebilir. Abartiyorlar bu kadar da olmaz. Kaput duzelir tampon ve panjur degisir. Camurluklar da bisey goremiyorum. Motor icinde herhangi bir hasar var mi onu da bilemiyorum ama iyi bir usta temiz iscilikle hatasiz cikarir.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316
Sagol Kayhan hocam. Servis ac kurt gibi bekliyor kaputu ve çamurlugu değiştirmek icin. Ozel servislerin 2siyle bugün gorustuk ve sanirim birine yaptiricam icerde en ucuz arac benimkiydi sanki.. ust segment arac onarimlarina bakiyorlar genellikle.. bu da kalite gostergesi bence yoksa kimse gidip son model mercedes audisini ozel servise vermez.. ilgi alakalari ve profesyonellikleri de gayet iyi duruyordu. Çamurlugu ve Kaputu duzeltip yerine takar lokal ve komple vernik ile bitiririz toplam maliyet 12-13bini gecmez dediler icime de sindi gibi. Muhtemelen buraya vericem araci.. emko sanayi sitesinde bilindik köklü bir kasko anlasmali özel servis..

Aracınız
Eyvallah kardesim Allah razı olsun..

Sıkma canını Ben de 20 gün önce kaza yaptım kırmızı ışıkta dururken arkadan hiç fren yapmadan 70 km hiz ile bana vurdular
Benim aracımda Honda ufukta araya bayram girdiği için hala sırada bekliyor 20 günde Allah'tan Exper işlerini Hallettik Prosedür halledildi tamir onayı geldi parçaları Sipariş edildi Kargo gelince onarım başlayacak sanırım

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri