Kazazedeler Kervanina Maalesef Ben de Katildim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan es_umit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] parcayi uzerinde duzeltebilirse daha iyi olur. Kilin biri araci alacagi zaman vidalari kontrol ederse sikinti yasayabilirsiniz. 2013 aracimda yasamistim. Kaput degismis muamelesi gormustum :) bir de kaskonuzda muafiyet var mi ona da bakin. Genelde sigortanin anlasmali oldugu servis disinda yaptirdiginizda muafiyet maddesi koyuyorlar. 12-13 bin yuksek rakamlar %20 muafiyet olursa cebinizden de 2400-2600 civari para cikabilir. Sigorta sirketiyle gorusup policenizi kontrol edin.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Aracınız
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] parcayi uzerinde duzeltebilirse daha iyi olur. Kilin biri araci alacagi zaman vidalari kontrol ederse sikinti yasayabilirsiniz. 2013 aracimda yasamistim. Kaput degismis muamelesi gormustum :) bir de kaskonuzda muafiyet var mi ona da bakin. Genelde sigortanin anlasmali oldugu servis disinda yaptirdiginizda muafiyet maddesi koyuyorlar. 12-13 bin yuksek rakamlar %20 muafiyet olursa cebinizden de 2400-2600 civari para cikabilir. Sigorta sirketiyle gorusup policenizi kontrol edin.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316
Muafiyetim yok ozellikle serbest servis secimi diye madde koydurmustum. Eger dediginiz gibi üzerinde duzeltme olursa sahane olur. Sokme takmaya degismis raporu yazıyor genelde experler bir de boyle bir sorun var tabi ki.. insalllah uzerinde yapilir diyecegiz artik..

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] basimiza gelmesine ragmen biraderim yine muafiyetli police satin almis :) siz iyi olani yapmissiniz. Umarim en az zararla cikarsiniz. Caniniza da sikmayin umarim yenge de ciddi bir sorun yoktur. Cok gecmis olsun. Allah can sagligi versin mal her turlu olur.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Aracınız
Sıkma canını Ben de 20 gün önce kaza yaptım kırmızı ışıkta dururken arkadan hiç fren yapmadan 70 km hiz ile bana vurdular
Benim aracımda Honda ufukta araya bayram girdiği için hala sırada bekliyor 20 günde Allah'tan Exper işlerini Hallettik Prosedür halledildi tamir onayı geldi parçaları Sipariş edildi Kargo gelince onarım başlayacak sanırım

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Size de cok gecmis olsun.. onden hasar almasi can sıkıcı satarken cok bas agritiyor ve deger kaybettiriyor. İnsallah en az hasarla kurtaricaz pacayi bakalim... Sonrasinda deger kaybi davasi baslayacak...

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun, dışarıda düzgün yapacağını düşündüğünüz bir ustanız var ise bir görüşün, bence çamurluğun ve kaputun değişmesini gerektiren bir durum gözükmüyor hatta tampon bile tamir olacak durumda.

Geri