mask946
0
https://www.civictr.com/showthread.php?p=136951
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Muafiyetim yok ozellikle serbest servis secimi diye madde koydurmustum. Eger dediginiz gibi üzerinde duzeltme olursa sahane olur. Sokme takmaya degismis raporu yazıyor genelde experler bir de boyle bir sorun var tabi ki.. insalllah uzerinde yapilir diyecegiz artik..[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] parcayi uzerinde duzeltebilirse daha iyi olur. Kilin biri araci alacagi zaman vidalari kontrol ederse sikinti yasayabilirsiniz. 2013 aracimda yasamistim. Kaput degismis muamelesi gormustum bir de kaskonuzda muafiyet var mi ona da bakin. Genelde sigortanin anlasmali oldugu servis disinda yaptirdiginizda muafiyet maddesi koyuyorlar. 12-13 bin yuksek rakamlar %20 muafiyet olursa cebinizden de 2400-2600 civari para cikabilir. Sigorta sirketiyle gorusup policenizi kontrol edin.
ES7 - FB7 - FC5
#06AFM316
Size de cok gecmis olsun.. onden hasar almasi can sıkıcı satarken cok bas agritiyor ve deger kaybettiriyor. İnsallah en az hasarla kurtaricaz pacayi bakalim... Sonrasinda deger kaybi davasi baslayacak...Sıkma canını Ben de 20 gün önce kaza yaptım kırmızı ışıkta dururken arkadan hiç fren yapmadan 70 km hiz ile bana vurdular
Benim aracımda Honda ufukta araya bayram girdiği için hala sırada bekliyor 20 günde Allah'tan Exper işlerini Hallettik Prosedür halledildi tamir onayı geldi parçaları Sipariş edildi Kargo gelince onarım başlayacak sanırım
Eyvallah dostum sagolasinÇok geçmiş olsun kardeşim.inşallah istediğiniz şekilde yaptırırsınız.