LPG'de Gelen Ses...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zalımus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratk

0
Aracınız
Civic FC5 2017
merhabalar,
lpg sesi günün değişik saatlerine göre bazen çok ama çok rahatsız edici oluyor, hele ki sessizliği ile kendini takdir ettirmiş bir marka için.
Ankara mavi denizler brc bayine gitmiştim, kalfa regülatörü sağa sola büktü ve "abi bi bak ses gitmiştir" dedi. Aksine sanki ses dahada arttı.
BRC ve Honda bu işi prosedürel anlamda çözmeyecek bana kalırsa.
O nedenle LPG ses sorununu çözen arkadaşlar fotoğraf paylaşırsa çok iyi olacak. Çözüme ona göre odaklanırız, gerekirse ben kendim yaparım.
Ankara BRC yetkili servislerinde bu işi çözen oldu mu?
saygılar

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Benim arac lpgde daha sessiz calisiyor. Benzinde de cok ses yok.

Kardeşim mrb ben prince taktırdım antalyadan geldim ankaraya bi yerde durmam lazımdı tekrar çalıstırdım gaza basmamla klima sesi gibi bir ses cıkarmaya basladıö 60 km hızdam sonra keser oluyorsu sesi nese benzine aldım sesi kesti sabahdan taktırdıgım yere gittim pc ye bagladı baktı tüm degerler normal zaten sabah kalkışta yapmadı aşırı sıcaklarda bu ses olabılıyormus cok sıcak havalarda fazla yuklenme dedi bu motara. Ayrıca benım araba benzinde daha cok motor sesi cıkarıyor lpg de çalışmıyor gibi . Çözüme gelince usta dediki bir daha yaparsa abi getir beyni söküp delik açalım ek tesisat cekelim gibi tarzdan birşeyler dedi ama yapmadı.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

muratk

0
Aracınız
Civic FC5 2017
bu lpg sesi büyük olasılıkla brc nin sistemindeki bir parçadan kaynaklı titreşim sesi, öyle sanıyorum ki sonradan lpg taktıranlarda bu ses kesinlikle yoktur.
bir yerde hata yapmışlar bu sese bizi mahkum ediyorlar. Yeni nesil dizel motorlarda dahi böyle ses yok diyebilirim. Yuh Honda ve BRC

gazi06

0
Aracınız
Benim corolla aracıma lpg taktırmıştım. Ankara'daki ustaya bu sesin olduğunu söyledim adam 5 dakikada kesmişti. Nasıl yaptığını sormadım.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

muratk

0
Aracınız
Civic FC5 2017
yanlış anlaşılma var gibi,
bu başlıktaki konu rölantideki dalgalanma değil.
araç dururken (haliyle rölantide) lpg sisteminden gelen çok rahatsız edici ses

yanlış anlaşılma var gibi,
bu başlıktaki konu rölantideki dalgalanma değil.
araç dururken (haliyle rölantide) lpg sisteminden gelen çok rahatsız edici ses
Kolay gelsin kardeşim. Ben de bu sesi yetkili bayideki lpg ustasına sordum. Bu aracın dönüşüm kiti kapsamında bir parçasını sağ on tarafta gogusun onunde, kaput altına, silecek motor grubunun yanına koymuşlar. Dolayısıyla ses içeri giriyor. Tek sebebi bu. Ve duzeltilebilecek bir durum değil.

SM-J700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

vss

0
Aracınız
Kolay gelsin kardeşim. Ben de bu sesi yetkili bayideki lpg ustasına sordum. Bu aracın dönüşüm kiti kapsamında bir parçasını sağ on tarafta gogusun onunde, kaput altına, silecek motor grubunun yanına koymuşlar. Dolayısıyla ses içeri giriyor. Tek sebebi bu. Ve duzeltilebilecek bir durum değil.

SM-J700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ne demek düzeltilecek durum değil? benimkini düzelttiler.regülatörün yeri değiltirildi ve altına takoz kondu.şimdi ses yok.

SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri