Merhabalar. Navibose ürünü hakkında bilgi almak istiyorum. Kullanan arkadaslar mennunlar mı? Civic hb aracımın multimedya sisteminde sorun var. Garantiye gidecek. Neyse bir kac sorum var kullananlara
1_ aracın orjınal kablo soketleri direk üniteye mi baglanıyor yoksa donüstürücü kablolar ile mi montaj yapılıyor?
2_ilk acılış ekran süresi kac sn. Birkac video izledim sanki ilk açılış uzun sürüyor gibi.
3_ aracın orjinal arka kamera ve sensorleri ile uyum var bildiğim kadarı ile geri gorüş kamerası klavuz çizgilerinide destekliyor mu?
4_ radyo çekim kalitesi nasıl?
5_ gps, ses kalitesi iyi mi?
6_ cihaz 1gb rom yetiyor mu? Donma kasma gibi sorun yaşayan oldu mu acaba?
Özellikle kullanan arkadaşlar cevap verirse cok sevinirim. Navin, navimex, cyclone, navitech gibi ürünleri inceledi ama çok kararsız kaldım.sonuçta aracımın orjinal multimedya gelinceye kadar ben kullanacagım. Sonrada iş yerinde bir arkadaşıma vereceğim. 1400 tl fiyat aldım. Pazartesi veya salı bir cihaz almam lazım. Öneri ve yorumlarınıza acığım. Lütfen acil cevap yazarmısınız. Tüm görüş ve önerilerinize açığım. Para konusunda sıkıntı yok ancak pahalı cihazların etiketi kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Limitim 2500 civarında.