Fotoğraf kapasitesi yüksek ise kabul etmeyebilir. Ekran fotoğrafını alıp öyle eklemeye çalışın.Arkadaşlar fotoğraf yükleyemedim dosya ekle kısmından yükleyemedim, nasıl yüklerim
Onuda denedim kardeşim olmuyorFotoğraf kapasitesi yüksek ise kabul etmeyebilir. Ekran fotoğrafını alıp öyle eklemeye çalışın.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Mobil uygulamadan değilde. İnternet web sitesinden denenebilir. Bazen mobil hata veriyor.Şu şekilde
Onuda denedim kardeşim olmuyor
Sanırım olduMobil uygulamadan değilde. İnternet web sitesinden denenebilir. Bazen mobil hata veriyor.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
deri görünümü itibariyle çatlamış gözüküyor hocamSanırım olduEkli dosyayı görüntüle 260825Ekli dosyayı görüntüle 260826Ekli dosyayı görüntüle 260827
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çatlak değilde derinin kendi deseninden kaynaklı gibi duruyor.deri görünümü itibariyle çatlamış gözüküyor hocam
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çatlak değil deri deseni, dediğim gibi profesyonel olmadı, önce normal Sünni deriyle yaptım fakat deri kalın olduğu için kolçak sıkıştı çalışmadı, sonra söktüm bu deri ince olduğu için bundan yaptım
Kolçağı kaldırıp sürgünü en ileri alın, 3 üstte 2 alt yanlarda 5 tane vida görmeniz lazım, bu vidaları söktüğünüzde kolçağın üst kapağı elinize gelecektir.Bende fb7 yi sökemedim video bulabilen paylaşırsa sevinirim.