Derinin dezavantajı terliyor, ama temizliği kolay, kumaş sürekli batıyor temizliği zor bide siyah olduğu için lekeler belli oluyor
kol dayama da terleme fazla olmaz hocam ya kumaş dan iyidirDerinin dezavantajı terliyor, ama temizliği kolay, kumaş sürekli batıyor temizliği zor bide siyah olduğu için lekeler belli oluyor
O vidaları söküp çekmiştim ama gelmemişti çokta zorlamamıştım müsait bir zamanda tekrar deneyim.Kolçağı kaldırıp sürgünü en ileri alın, 3 üstte 2 alt yanlarda 5 tane vida görmeniz lazım, bu vidaları söktüğünüzde kolçağın üst kapağı elinize gelecektir.
Aynen, derinin görünümü temizliği filan çok güzelkol dayama da terleme fazla olmaz hocam ya kumaş dan iyidir
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
kesinlikle araca farklı bir hava katıyorAynen, derinin görünümü temizliği filan çok güzel
hocam yakınsan sen gel bana ben sokeyım sanaBugün oto döşemeciye gittim arkadaşlar ön kolçak ve dört kapı kolu için 500 TL istedi, fiyat fazla gibi, ayrıca kapıların döşemeleri sökülüyormuş tutamaklar kapı içinden vidalıymış oda ayrı bi dert
Tşk ederim, ewt deri kaplatcam sökme takma işini kendi yapıcak üstüne yapıştırma değil, kumaş kısmını sökmemiz lazım yoksa oturmaz diyor, 4 kapı ve ön kolçak için 500 TL normal miFC 5 şöför tarafı kapı döşemesi bunlar hocam siz napıcaksıbız deri mi döşettireceksınız hocam 500 TL fiyat bence normal. söküp yapacaksa ama üstünden ole yapıstırmayacak Ekli dosyayı görüntüle 260963Ekli dosyayı görüntüle 260964
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
dört kapıyı da sokecekse normal bence birde deriyi o yapacak değil mi siz almıyorsunuz ?Tşk ederim, ewt deri kaplatcam sökme takma işini kendi yapıcak üstüne yapıştırma değil, kumaş kısmını sökmemiz lazım yoksa oturmaz diyor, 4 kapı ve ön kolçak için 500 TL normal mi