Ynt: Onemli: On hoparlorler hakkinda bilgi; fotolar; cam filmi montaji esnasinda foto
Ynt: Onemli: On hoparlorler hakkinda bilgi; fotolar; cam filmi montaji esnasinda foto
Bu muzik seti olayinda bir tek sey kafamda cok net olustu.
Arka hoparlorler tam bir rezalet !
Hafta basindan beri Navitech navigasyon/muzik seti cihazinin "Fader" ayarini oyle yaptim ki butun
sesi arka hoparlorlere verdim. Muzik dinledim; sinema dinledim; telefonla konustum, vs.
Inanilir gibi degil. Fiyasko.
On kapi iclerindeki hoparlorleri degistirmek biraz riskli. Yeni hoparlorlerin fabrika hoparlorleri kadar bas ses vermeme
riski var. Amazon.com'daki kullanici yorumlarini okudum. JBL marka baba bir hoparlor alanlar; "Honda aracimdaki fabrika
hoparloru kadar iyi bas ses vermiyor" diye sikayetlerde bulunmuslar. Arastirdim.
Fakat arka hoparlor icin ayni durum soz konusu degil. Arkadaki fabrika hoparloru ne bas ses verebiliyor; ne mid-range iyi,
tiz seslere gelince neredeyse mevcut bile degil. Tek yollu (one-way) hoparlor. Felaket.
Garanti tek bir is varsa; o da arka hoparloru degistirmek. Hayirlisi ile Cuma gunu. Oto muzik setcide farkli markalari
arkaya monte ettirip; ornek; solda yeni hoparlor; sag tarafta fabrika hoparloru seklinde test edecegim; ona gore
marka/model satin alacagim.
On kapilardaki hoparlorleri degistirmek basli basina bir macera. O macera su an kalsin.
Durum vaziyeti budur.
Arastir, arastir, oku, et.
Test, test, test.
Deneme. 1..2..3. ses. ses.. sesssss.. seeeeeeess.. Alo... Alov... Alouo...
[
]
---------------------------------------
Sent from my Dapado Topitik
Abidik Guptik