Park sensoru check system

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vanahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar

hguclu

0
Aracınız
Arkadaşlar merhaba. Benim 2012 fb7 elegance da orijinal sensör var. Düğme aç kapa yapıyor, ışığı yanıyor ama açınca imid ekranında sensör arızalı görünüyor. Bazen de düğme kapalı iken geri viteste kamera görüntüsünün yanında sol tarafa sensör simgesi ikaz işareti geliyor enteresan bir şekilde. Aracı ikinci el aldım bakım yaptığım usta elektrikçi veya aksesuarcı baksın demişti. Fikirlerinizi alabilir miyim?

RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Arkadaşlar merhaba. Benim 2012 fb7 elegance da orijinal sensör var. Düğme aç kapa yapıyor, ışığı yanıyor ama açınca imid ekranında sensör arızalı görünüyor. Bazen de düğme kapalı iken geri viteste kamera görüntüsünün yanında sol tarafa sensör simgesi ikaz işareti geliyor enteresan bir şekilde. Aracı ikinci el aldım bakım yaptığım usta elektrikçi veya aksesuarcı baksın demişti. Fikirlerinizi alabilir miyim?

RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geri vites sensörleri için honda servisin bakıp size arızalı olanı söylemesi lazım. Tabi gitmeden altına yatıp sensörleri söküp geri takın. Bir umur belki kontak noktasının biri içine kaçmış olabilir, benimki gibi soket deforme olmuş olabilir. Vs vs zaten sensör arızalı ise direk değiştirmeniz gerekecek

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar bende de fb7 dream var.bi kaç kez geri geri gelirken park sırasında araçlara dokundum.sanirim ondan sonra geri geri gelirken sensör sadece 1 metre ve daha yakınlaşınca birşeye ötmeye başlıyor sorun nedir? Sensörler de bi sıkıntı olsa hiç ötmemesi gerekmiyor mu ?

GT-I9500 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Arkadaşlar bende de fb7 dream var.bi kaç kez geri geri gelirken park sırasında araçlara dokundum.sanirim ondan sonra geri geri gelirken sensör sadece 1 metre ve daha yakınlaşınca birşeye ötmeye başlıyor sorun nedir? Sensörler de bi sıkıntı olsa hiç ötmemesi gerekmiyor mu ?

Ultrasonik hassasiyet azalmış demek ki.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
1 mt yazmışsınız hassasiyete. Aslında hiç de kötü değil. Dream paketse aracınız sonradan takılmadır. Size yetersiz geliyor ise sensörü muadili ile değiştirebilirsiniz hocam.

Ama önceden böyle değildi.bi de her zaman 1 mt altında ötüyor deil ama öterse kesin olarak 1 mt altında ötüyorrr ..

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Evet arkadaşlar konnektörü kendi çabamla getirtemeyince kendi çözümümü kendim buldum. Şöyle ki geçen haftalarda konnektör hasarını sizinle paylaşmıştım. Bu gün hava güzeldi bende tekrar yattım altına arabanın ve konnektöre lehim attım. Olur da başınıza gelirse sıcağı sıcağına paylaşıyorum.
IMAG1839.jpgIMAG1934.jpgIMAG1937.jpgIMAG1938.jpg

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Evet arkadaşlar konnektörü kendi çabamla getirtemeyince kendi çözümümü kendim buldum. Şöyle ki geçen haftalarda konnektör hasarını sizinle paylaşmıştım. Bu gün hava güzeldi bende tekrar yattım altına arabanın ve konnektöre lehim attım. Olur da başınıza gelirse sıcağı sıcağına paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6205Ekli dosyayı görüntüle 6206Ekli dosyayı görüntüle 6207Ekli dosyayı görüntüle 6208

Şimdi gördüğünüz gibi çalışıyor. IMAG1940.jpgIMAG1943.jpgIMAG1942.jpg

Geri