bende istanbuldan giresuna gelicem iyi kötü boluya kadar otobanda geliyorum sonrası bakalım artık çankırı osmancık samsun ordu nasılİlçe giriş cikislarindaki kameralar radar değil, plaka tanıma sistemi. Ayrıca MOBESE gibi de düşünebilirsiniz. Hız ölçümü yapmıyor, o konuda rahat olun.
Ben ise bayramda muhtemelen Ordu'dan Van'a gideceğim. Ordu - Giresun Tirebolu'dan Gümüşhane'ye kadar yola hakimim ama ondan sonrasını bilmiyorum. Yol üzerinde radar, eds vb var mıdır? Nerelere dikkat etmeliyim? Tavsiye alabilirsem çok sevinirim.
çok teşekkür ederim bayrama gelir kapısı açarlar kesinİç kesimleri bilmiyorum ama Samsun'dan Giresun'a kadar eds uyarıları olsa da an itibariyle çalışmıyor. Yol kenarlarındaki sabit radarlara dikkat etmek yeterli. Eğer edslerin aktif hale geldiğini ogrenirsem buraya yazarım.
9 saat 15dk'da evimdeyim sonunda. 122'ye sabitletim bütün yol boyunca ve yaklaşık 20dk'lık molam oldu yakıt almak için.Bugün saat 15.00 gibi Şırnak Silopi'den, Aksaray'a doğru yol çıkacağım. Gelirken 30dk'lık mola ile tam 9 saat sürmüştü. 1000km'de toplam 73 litre yakıt harcamıştım.
Bakalım bu sefer zaman ve tüketim nasıl olacak.
Güzergah: Silopi, Cizre, Nusaybin, Kızıltepe, Viranşehir, Urfa, Antep, Osmaniye, Adana, Aksaray.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İç kesimleri bilmiyorum ama Samsun'dan Giresun'a kadar eds uyarıları olsa da an itibariyle çalışmıyor. Yol kenarlarındaki sabit radarlara dikkat etmek yeterli. Eğer edslerin aktif hale geldiğini ogrenirsem buraya yazarım.