İkisinden de birer takım kullandım. Bir önceki RBW'nin hibrid tip olanı idi, silmesi fena değildi ama bir süre sonra cam silme esnasında lastiği yerinde tutan tırnakları kırıldı ve telleri çıkarak boşta sallanmaya başladı. Neyse ki teller cama sürtüp camı çizmedi. Ondan sonra Inwels muz sileceklerden aldım, bugüne kadar onları kullanıyordum. Havalar soğuyunca epey sertleşti, silme performansı ciddi derecede düştü. Başından beri biraz ses yapıyordu ama artık epey ses yapıyor. Ayrıca bu şekilde set olarak satılan sileceklerde satıcının verdiği ölçülere dikkat etmek gerek, FD6 ile FB7'nin silecek ölçüleri farklı olmasına rağmen aynı sileceği ikisi için de satıyor mesela.
Orijinal silecek süpürgeleri için satın alıp bugün kullanmaya başladığım silecek lastikleri ilk izlenim olarak her ikisinden de iyi performans gösteriyor. Bir iki ay kullandıktan sonra performası nasıl olur onu da yine kısmetse buradan paylaşırım. Ancak dediğim gibi büyük ihtimalle aynı ürünü temin edebildiğim müddetçe başka sileceklere para vereceğimi sanmıyorum.