Fikrim sabit ;
Benim aracım da siyah, yıkadıktan sonra mis gibi (2 gün için sadece

), yine de 2 hafta temiz duracak beyaz renkten daha tatmin edici. Aracım 2010 model 170bin km. Yine başka bir konuda demiştim araba "amaç" mı "araç" mı ? Amaç diyecek olan arkadaşları da anlar , hobi derim. Benim için ise araç. Kaporta kusurundan dolayı ben asla elden çıkarmayı düşünmem. Komple boya isterse de yukarıdaki alıntı yorumumu takip ederim. 10 yaşında, rengi siyah , 170bin km yol yapmış araçta boyayı kusur yapan "ölücü alıcıdır".
Aracımdaki kaporta kusurları;
- Sol marşpiyer tam boy çizik ve göçük. Paslanmaması için geçici olarak boyamıştım. (750tl)
- Bagaj kapağı logo üstü 1 parmak boyu göçük ve rötuş boyalı (250tl)
- Sol ön çamurluk vernik kusması var,benden önceki kazasından olan kalitesi boya işlemi sanırım. Polisaj ile biraz giderdim şimdilik. (500tl)
- Ön tampon far altı hizalarında güneş yanıkları var.(500)
- Sağ arka kapı kamyon kasasına sürme sonrası çizik biçiminde(yaklaşık 40cm) ezik ve rötuş boyası var. (750tl)
- Başka bir sürtme kaynaklı, sağ marşpiyer sonu kapı hizası sürtme kaynaklı rötuş boyası var. (200tl)
- Aracın tamamında ince ince fırça çizik izleri var.(500tl)
- Kaputta 2-3 mm genişliği geçmeyen göçük olmayan taş izleri var.(250tl)
Liste kabarık görünse de bunlar benim için bu yaş ve km deki araç için kafama takılacak konular değil. Ara ara bunlar için ayır ayrı fiyat almıştım ve parantez içerisinde bugünün ederi ile yanlarına yazdım, hepsini tek bir yere tek seferde yaptırsam muhtemelen %25 de fiyat düşer. Satarken de piyasasından bu kadar altını yazarım düşünüyorum. Ha yaptırıp satarsam üzerine daha da ekler satarım. Genelin temiz araba anlayışı malum içi dışı cilalı araba.
Özet ile kaporta için girilecek riske değmez diyorum.