Gecen sene de boyle oldu daha nereye gidecek fln diye konusuyorduk sonra piyasa bi durdu kuzenim 155 yazilan 2015 focus unu 132 ye zor satti ne arayan vardi ne soran
Yanlış anlaşılma olmasın ama satıcının adı da dikkat çekici ?Yazan çok tabi ki ama alıcı olmadıktan sonra boş bence yazılması. Herkes birbirine bakarak fiyat yükseltiyor maalesef. Bu aracı 310 binden beri takip ediyorum, en son geçen ay 355 bine çıktı ve ne olduysa kısa sürede 425 bine geldi, ama gerçek şu ki 6 aydır ilanda ve satamiyor, isterse 500 yazsın serbest piyasa.
Çok ucuz bir galerici taktiği bu, bunu yapandan araç almamak lazım.Evet satılmıyor olabilir ama satanda 50 bin aşağısına vermez en fazla 15 bin aşağısana verir gene 350 bin bandlarına geliyor şuan sıfır Arabaların çoğu satılmak için ilana verilmiyor enayi çıkarsa verelim mantığı ile konuyor ben bir kaç kişiye tamam alıyorum dedim 1 saat sonra hepsi vazgeçtik satmıyorum hanım istemiyor ayağına yatıyor arkasından fiyat yükseltiyor arayan soran yoksa geri eski fiyata getirip aylarca bekliyorlar satanda uygun yazıyor hemen gel al diyor bizzat yaşadım son 2 aydır
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.