Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba bugün başıma bir sıkıntı türedi rampa aşağı inerken frene basınca hani şu karyola gıcırtısı olurya öle bir ses geliyor bugün başladı bu ses sadece frene dokununca arkasağdan muhtemelen birgıcırtı böyle bir sıkıntı yaşayan varmı aracım 2013 elegance benzinli duyan bilen herkeze iy forumlar.
[quote author=arlnold08 link=topic=397.msg4895#msg4895 date=1401485439]
arkadaşlar merhaba bugün başıma bir sıkıntı türedi rampa aşağı inerken frene basınca hani şu karyola gıcırtısı olurya öle bir ses geliyor bugün başladı bu ses sadece frene dokununca arkasağdan muhtemelen birgıcırtı böyle bir sıkıntı yaşayan varmı aracım 2013 elegance benzinli duyan bilen herkeze iy forumlar.
iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
[/quote]balata bitmis, demir demire surtuyo. Ya da balatayla diskin arasina birsey kacmis. Diske bakin zaten cizik cizik olmustur.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[quote author=NoFeaR link=topic=397.msg4990#msg4990 date=1401627343]
Hocam siz söyledikten sonra baktım aynı problem bende de oluşmuş, sanırım bu problem bütün araçlarda var.
[/quote]
Bakalım ben yarın için bi cvb bekliyorum hondanda ama ne olursa olsun olmaması gereken bi durum
[quote author=FatihPan link=topic=397.msg5009#msg5009 date=1401640234]
Bakalım ben yarın için bi cvb bekliyorum hondanda ama ne olursa olsun olmaması gereken bi durum
[/quote]merakta kaldım inip bakicam simdi
neki bu
Eğzozsun tamda ustu ben eğzozdan dolayı dedım ama life aldık baktık birşey yok alt tarafta ters görünen aklıma acaba oradan gecen elektrikle ilgili birşeymı var dıye düşündüm oda saçma geldi bence kronik bi sorunu Tespit ettik gibi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.