Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=NoFeaR link=topic=397.msg5062#msg5062 date=1401724395]
Hocam, bagaj zemin kaplamasının altı kontrplak gibi bir şey, hocam buna da şükür maliyet deyip onuda kaldırabilirlerdi
[/quote]
Valla Öyle Ama hiç bir otomabil firması turkiyeye önem vermiyo avrupadaki araçları ile buradakiler arasında ciddi farklar var gerçi bizdende kaynaklanıyo ÖTV MTV vs 2 araç fiyarına 1 araç alıyoruz
[quote author=FatihPan link=topic=397.msg5073#msg5073 date=1401735769]
Valla Öyle Ama hiç bir otomabil firması turkiyeye önem vermiyo avrupadaki araçları ile buradakiler arasında ciddi farklar var gerçi bizdende kaynaklanıyo ÖTV MTV vs 2 araç fiyarına 1 araç alıyoruz
[/quote]
bende yok diyordum ama bendede varmış dün gece karanlıktı ondanmı göremedim nedir yada sol tarafa baktım galiba.
ne ise yarın servisi bende arayacagım hatırlatma için sagol dostun
bende yok diyordum ama bendede varmış dün gece karanlıktı ondanmı göremedim nedir yada sol tarafa baktım galiba.
ne ise yarın servisi bende arayacagım hatırlatma için sagol dostun
Yaşasın tapatalk!
[/quote]
Ne demek abi zaten amacımız bilgi paylaşımı form olarak benim dikkatimi ekti fark ettim paylaşmak istedim bakalım beklemediğim 15 gün istediler
[quote author=FatihPan link=topic=397.msg5158#msg5158 date=1401815492]
Ne demek abi zaten amacımız bilgi paylaşımı form olarak benim dikkatimi ekti fark ettim paylaşmak istedim bakalım beklemediğim 15 gün istediler
[/quote]bugun bende honda parka ugradım
satış temsilcisi arabayı filan bırakın kontrol edicez dedi hiç bozuntuya vermedim..
birde servis mudurunuze sorun bakalım dedim..geldi baktı hemen fotola bana gonder dedi bulten olayından bahsetti oda
servis danısmaninin bi halttan haberi yok..
bende haber bekliyorum bakalım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.