Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ozaman sorun büyük. Eksozdan yukarıya bukadar ısı aktarılıyorsa bagajda kolay eriyen ısıya hassas dayanıksız bir nesne varsa sonunu düşünmek istemiyorum bile. Eksozun o bölgesine denk gelen kısma alttan yalıtım yapılmalı.
ne olursa olsun can sıkıcı bir durum bakalım ben yarın telefon beklıcem öğlene kadar aramazlarsa öğleden sonra ben arayacagım aldıgım bilgileri sizlerle paylaşırım burada
[quote author=FatihPan link=topic=397.msg5033#msg5033 date=1401655474]
Eğzozsun tamda ustu ben eğzozdan dolayı dedım ama life aldık baktık birşey yok alt tarafta ters görünen aklıma acaba oradan gecen elektrikle ilgili birşeymı var dıye düşündüm oda saçma geldi bence kronik bi sorunu Tespit ettik gibi
[/quote]
Lifte alınca ne görmeyi umut ediyorlardı ki. Eksozdan çıkan ısı şasedeki sacı ısıtmış. Isınan saç kendisine temas eden kaplama malzemesini yakmış. Soğuyunca metal soğur ve eğer erime noktasına kadar ısınmadığı içinde rengi normale döner. İz kalmaz. Ama sıkıntı üstteki kaplamanın olduğu yere naylon, kapıt vs kolay yanan birşey denk gelirse nolacak
Uzun yoldan geldiğinizde hemen oraya bakmak ve ısıyı ölçmek lazım.
Arkadaşlar Biraz Önce Hondadan aradılar durumun her araçta belli bir oranda olabilecegi ısınmadan dolayı birde uzerinde herhangı bır yük varsa ısıdan dolayı oradaki yalıtımın usteki sunta parçayla surtunmesı sonucu eriyen kaplamanın suntaya yapışmasından kaynaklanıyor dediler fakat tabi bunun bir mazeret olmadığı ve bu sorunun giderilmesi için japonya ile iletşime geçip ne gibi bir iyileştirilme yapılacagına karar verileceği ve verilen karar neticesinde problemin giderileceği ve o kısımdakı kaplamanın yenileneceğini söylediler.Dilersenız hemen suan o kısımdakı kaplamayı değiştirelim dediler ama sorunun yenıden nüksede bileceğini bu yuzden sorun cozüldükten sonra kaplamayıda değiştiririz dediler. Bu sürecin 15 gün sürecegini japonya dan bir cevap aldıklarında durumu bana da aktaracaklarını söylediler.(Aynı sorundan müzdarip olan arkadaşlarda honda türkiyenin sitesinden iletişime geçerek problemi aktarırlarsa çözüm sürecinin dahada hızlanacağını düşünüyorum)
[quote author=FatihPan link=topic=397.msg5055#msg5055 date=1401704056]
Arkadaşlar Biraz Önce Hondadan aradılar durumun her araçta belli bir oranda olabilecegi ısınmadan dolayı birde uzerinde herhangı bır yük varsa ısıdan dolayı oradaki yalıtımın usteki sunta parçayla surtunmesı sonucu eriyen kaplamanın suntaya yapışmasından kaynaklanıyor dediler fakat tabi bunun bir mazeret olmadığı ve bu sorunun giderilmesi için japonya ile iletşime geçip ne gibi bir iyileştirilme yapılacagına karar verileceği ve verilen karar neticesinde problemin giderileceği ve o kısımdakı kaplamanın yenileneceğini söylediler.Dilersenız hemen suan o kısımdakı kaplamayı değiştirelim dediler ama sorunun yenıden nüksede bileceğini bu yuzden sorun cozüldükten sonra kaplamayıda değiştiririz dediler. Bu sürecin 15 gün sürecegini japonya dan bir cevap aldıklarında durumu bana da aktaracaklarını söylediler.(Aynı sorundan müzdarip olan arkadaşlarda honda türkiyenin sitesinden iletişime geçerek problemi aktarırlarsa çözüm sürecinin dahada hızlanacağını düşünüyorum)
[/quote]
[quote author=teachers71 link=topic=397.msg5060#msg5060 date=1401723096]
Sunta parçamı ? O ne yahu? Suntamı varmış bizim araçlarda hiç yakıştıramadım hondaya
[/quote]
Hocam, bagaj zemin kaplamasının altı kontrplak gibi bir şey, hocam buna da şükür maliyet deyip onuda kaldırabilirlerdi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.