ufukyus
0
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Nasip olursa seneye aracı değiştireceğim, ya F10 kasa 520i yada F30 320ied 40.yıl almayı düşünüyorum. Çok düşük bir ihtimal de 2014 Jazz + e36 328i Coupe. Bu saatten sonra Jazz ve motosiklet dışında Honda 'ya para vermem. Hele garantili Honda alıp servise servet gömmem.
Nasip olursa seneye aracı değiştireceğim, ya F10 kasa 520i yada F30 320ied 40.yıl almayı düşünüyorum. Çok düşük bir ihtimal de 2014 Jazz + e36 328i Coupe. Bu saatten sonra Jazz ve motosiklet dışında Honda 'ya para vermem. Hele garantili Honda alıp servise servet gömmem.
Valla bende yakıt tüketimi yol tutuşu ve kronik ön takım bozması elektronik arzaları nedeni ile focus 3 ü beğenmem. Komşumda var ve çok seri diye öve öve bitiremiyor. Fb7 ile tokat manyağı ediyorum. Trim sesi hariç hangi özellikleri civicten üstün çok merak da ediyorum. Sizce neden focus. Meraktan soruyorum. Titanyum 2007 focusta kullandım.Daha önce hyundai elantra, peugeot 308, ford focus 3 ve şimdide honda civic kullanıyorum. Ancak focus'un yerini hiç birisi tutmaz. Yeniden honda alır mıyım derseniz. Almam
Ben de focus 3 kullanıcısı olarak hondanın tek eksiği şzolasyon bence. Fc5 iç mekan genişliği, bagaj hacmi, iç ve dış mekanın görseli, donanım, bağımsız süspansiyon konusunda daha başarılı. Yakıt tüketimi olarak çok fark görmedim ama rampaya gelince bayılmama konusunda vtec zaten herkesin bildiği bi güzellik. Ama focus 3 yol tutuşunda çok az farkla öndedir.Valla bende yakıt tüketimi yol tutuşu ve kronik ön takım bozması elektronik arzaları nedeni ile focus 3 ü beğenmem. Komşumda var ve çok seri diye öve öve bitiremiyor. Fb7 ile tokat manyağı ediyorum. Trim sesi hariç hangi özellikleri civicten üstün çok merak da ediyorum. Sizce neden focus. Meraktan soruyorum. Titanyum 2007 focusta kullandım.
Fc5 bilmiyorum. Fb7 ile girdiğimiz bazı virajlarda focus 3 savurma ve arka toplanmıyormuş hissi bariz. Arka camlar karatmalı başka izalasyon ve trim sesi başka bilmiyorum. Ne gibi bir üstünlük var.Ben de focus 3 kullanıcısı olarak hondanın tek eksiği şzolasyon bence. Fc5 iç mekan genişliği, bagaj hacmi, iç ve dış mekanın görseli, donanım, bağımsız süspansiyon konusunda daha başarılı. Yakıt tüketimi olarak çok fark görmedim ama rampaya gelince bayılmama konusunda vtec zaten herkesin bildiği bi güzellik. Ama focus 3 yol tutuşunda çok az farkla öndedir.