İşte tam olarak olayın benim zoruma giden tarafı bu hocam. Orada çıkıp insan gibi özür dileseydi hata benim dikkatsiz davrandım aramızda halledelim ben karşılayayım yada durumum müsait değil hasarda zaten önemli birşey değil kendi araçlarımızı yaptıralım helalleşelim deseydi inanki ne yapalım oldu artık deyip çeker giderdim ama olmadı işte iyi insana denk gelmek artık çok zor günümüzde.@Ugr60 geçmiş olsun hocam. Zaten siz suçlu değilsiniz. Karşı taraf o kadar çapsız çıkmışki kelimeler kifayetsiz kalır. Netice olarak çok daha kötü bir durum olamamış. Buna şükretmek gerek.
> Tutanaksız halletmekte ne kadar başarılı olursunuz bilemiyorum. Bu tip insanlar ile ben pek anlaşmak istemem. Nasıl bir yol izleneceği ve kontrol edilecek yerleri arkadaşlar güzel izah etmişler.
> Bence araçların pek şuçu yok. Başta insanları eğitmek gerek! Yolda bizde birine vurabiliriz. Fakat bu tarz hareket etmek insanlığa hiç mi hiç yakışmıyor!
Faaliyet ayn-ı lezzettir.
Teşekkür ederim hocam sizin gibilerin sayısını çoğaltsın Mevlam..@Ugr60 hocam;
Geçmiş olsun. Canınız sağolsun...
Hocam çok geçmiş olsun.Allah daha beter kazalardan seni ve hergün trafikte olan bizleri korusun.Arkadaşlar bugün bakımlara giderken çorum servisine girmeden kavşakta soldaki araç önündeki konvoyu beklemeden kendi sağa atarken benim araca vurdu. Adamla anlaşmak çok zor okdu hatta en son kavga çıkıyordu polis ayırdı. Bana sen vurdun vs dedikçe ben çıldırdım.fotoğrafları koyuyorum sizce boyasız göçükle halledilir mi boya atan yerlere lokal boya atsak olur mu ? Braket kopmuştur diye servisten braket aldım. Sadece ne yapacam diye kararsızım. Adam sonradan yanıma geldi servisteyken tutanakları sokmayalım anlaşalım dedi hasarın yarısını karşılayacak sözde. Sizce fotoğraflardan da dahi kimin kime vurduğu belli olmuyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 255760Ekli dosyayı görüntüle 255761Ekli dosyayı görüntüle 255762Ekli dosyayı görüntüle 255763Ekli dosyayı görüntüle 255764Ekli dosyayı görüntüle 255765
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkür ederim hocam . tutanak elimde gerekirse kullacam yarın sırf bunun için izin alıp bu işle uğraşacamÇok geçmiş olsun öncelikle. Bence bu kafada bir insanla anlaşmak ve muhatap olmak çok gereksiz. Siz polise haber verin ehliyet ruhsat atmadı diye sonrada iyi bir yerde ister yetkili ister özel serviste(boyasız düzeltilirse düzeltirler) yaptırın. En temizi bence böyle olur. Çok geçmiş olsun tekrar. Kaza Fotoğrafı olduğu için de tramerde sıkıntı olmaz satarken gösterirsiniz.
Kün feyekün..