Hocam polis en sonunda tutanağı kendi tuttu ve onun haricinde bi tutanak da kendi yazdı tarafların polis nazarında anlaştığı tutulan tutanağı kabul ettiği gibi bi yazıya imza attık fakat o poliste kaldı bize vermedi. Birde şöyle bir durum oldu karşı tatafın yanında ne ruhsat ne ehliyet vardı adam ben gönderecem watsaptan dedi göndermedi polisler eğer göndermezse trafiği ara biz yapacağımızı biliyoruz dedi. Ceza nasıl olur hiç bilmiyorum inan bana ceza çıksada karşı tarafın kusurlu bulunması benim için kafi. Parasında pulunda da değilim artıkİşte maalesef ki böyle bir durumda var. Ben yine de olaya direk suçlamamak adına öyle baktım ama görülüyor ki kazın ayağı hiç te öyle değilmiş. Böyle bir insana güvenmemek bence de en iyisi. Polis diye sigortacısını arayan adam yarın hasar için de çamura yatar ve bu sürpriz olmaz. Ciddei anlamda çok çok büyük bir kaza değil ama işte kazadan daha fazla can sıkan durumlar bunlar. Tekrardan bununla geçmiş olsun. Aklıma takılan tek soru, belki de karşı tarafa yazılacak tüm kusur ama yine de olay yerine taraflar anlaşamayıp polis çağrıldığı için, polis size de ceza-i işlem uygulayacak mı ? Bildiğim kadarıyla polis bu gibi durumlarda iki tarafa da ceza yazıyor.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.