Merhabalar araç kaç litre yağ alıyor ? Fb7
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
3.5 ile 4 arasında yarım litre var ama ?
Merhabalar araç kaç litre yağ alıyor ? Fb7
Fb7 3.8lt alıyor 4 fazla geliyor3.5 ile 4 arasında yarım litre var ama ?
Tam değer 3.7 lt Özellikle bu değeri denedim ve tam dolu görünüyordu.Merhabalar araç kaç litre yağ alıyor ? Fb7
Tam değer 3.7 lt Özellikle bu değeri denedim ve tam dolu görünüyordu.
4 lt.lik deponun tamamını boşatsanız 300 ml. fazla gelecektir, ölçümde de max'ın biraz üstünde oluyor ancak bu miktar araçta sorun oluşturabilecek düzeyde değil.
Yarım litrenin üstünde belki sorun oluşturabilme ihtimali olabilir.
Forumlar bunun için var hocam Sorunsuz günlerde kullanmanız dileğiylePaketleme özenli, ürün biraz tozlanmış, kapak mührü sağlam (fotoğraftakini ben açtım), arka etiketi ilk başta tek kat sandım ancak uğraşınca ikinci katını da açabildim. Sanırım orjinal )
Vesile olan m2hamid ' e tekrar teşekkürler. Sıra Yağ filtresinde ..
Ekli dosyayı görüntüle 258709Ekli dosyayı görüntüle 258710Ekli dosyayı görüntüle 258711Ekli dosyayı görüntüle 258712Ekli dosyayı görüntüle 258713Ekli dosyayı görüntüle 258714Ekli dosyayı görüntüle 258715Ekli dosyayı görüntüle 258716
Evet dostum sorun yaratmayacak bir aralık yazdım ben, sen ortalamasını alabilirsin. Ben 4lt koydum 10 bakımdır bir sorun olmadı.3.5 ile 4 arasında yarım litre var ama ?
Sizin paketleme iyi yapılmış. Bana koli yırtık pırtık geldi ve yağ kutusu bu kadar korunaklı sarılmamıştı ?Paketleme özenli, ürün biraz tozlanmış, kapak mührü sağlam (fotoğraftakini ben açtım), arka etiketi ilk başta tek kat sandım ancak uğraşınca ikinci katını da açabildim. Sanırım orjinal )
Vesile olan m2hamid ' e tekrar teşekkürler. Sıra Yağ filtresinde ..
Ekli dosyayı görüntüle 258709Ekli dosyayı görüntüle 258710Ekli dosyayı görüntüle 258711Ekli dosyayı görüntüle 258712Ekli dosyayı görüntüle 258713Ekli dosyayı görüntüle 258714Ekli dosyayı görüntüle 258715Ekli dosyayı görüntüle 258716