Civic FC5 Vites etrafındaki ışıklar yanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aknkcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Erhan
Aracınız
Civic FC5 2019
Usta arabayı daha alalı 2 hafta oldu tam detayını öğrenemedim Honda hack dediğin nedir kapalıysa nasıl açarım
Arabanız hayırlı olsun honda hack'in ne olduğunu bilmiyorsanız sizin teypte zaten yoktur:) çünkü biraz karmaşık bilgisayarla yapılan bir hack işlemi siz multimedya nın ayarlarından emniyet kemeri uyarı sesini kontrol edin Teyp te sırasıyla Ayarlar-Sistem-Ses/Bip kısmından kılavuz ses düzeyi kısıksa onu açın ayrıca aynı yerdeki Sözlü Anımsatıcı açık olmalı bunlar ise yaramazsa ses açma düğmesini basılı tutup teyip i yeniden başlatın.

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Arabanız hayırlı olsun honda hack'in ne olduğunu bilmiyorsanız sizin teypte zaten yoktur:) çünkü biraz karmaşık bilgisayarla yapılan bir hack işlemi siz multimedya nın ayarlarından emniyet kemeri uyarı sesini kontrol edin Teyp te sırasıyla Ayarlar-Sistem-Ses/Bip kısmından kılavuz ses düzeyi kısıksa onu açın ayrıca aynı yerdeki Sözlü Anımsatıcı açık olmalı bunlar ise yaramazsa ses açma düğmesini basılı tutup teyip i yeniden başlat

Arabanız hayırlı olsun honda hack'in ne olduğunu bilmiyorsanız sizin teypte zaten yoktur:) çünkü biraz karmaşık bilgisayarla yapılan bir hack işlemi siz multimedya nın ayarlarından emniyet kemeri uyarı sesini kontrol edin Teyp te sırasıyla Ayarlar-Sistem-Ses/Bip kısmından kılavuz ses düzeyi kısıksa onu açın ayrıca aynı yerdeki Sözlü Anımsatıcı açık olmalı bunlar ise yaramazsa ses açma düğmesini basılı tutup teyip i yeniden başlatın.
Onlara baktım onlar açık bib sesleri filan anımsatıcı onların hepsi açık ama sorun nerde bilmiyorum sabah biraz daha kurcalayim bı

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Onuda yaptım suanki tek şansım şase alıp öyle denemek çünkü ışıklar ile aynı zamanda gitti

Ad Soyad
İbrahim Tunahan kara
Aracınız
Civic FC5 2017
Tabi ki , aracıma ses sistem taktırdıktan sonra benimde ışıklarım yanmamaya başladı. İlk başta park sigortasını kontrol ettim o sağlamdı diğer tüm sigortalarıda kontrol ettim hiç birinde sorun gözükmüyodu , klima panelini söktüm kontrol kalemi ile kontrol edip elektik gelip gelmediğine bakıcaktım , vites önündeki ambians aydınlatmasının - ucuna şase verdiğimde ışıklar bir anda tüm ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen araca sonradan takılan sistem - yi kullandığı için şase yetersiz geldi , teyp arkasından metal aksamdan yeni kablo çekip - uca bağlayıp güzelce bantladım ve suan tüm ışıklarım sorunsuz çalısıyor. Tam olarak anlatamamış olabilirim dilim bu kadar döndü :) sorun yaşayan olursa özel mesajla numaramı verip yardımcı olmak isterim benim başım çok ağrıdı hiç bir elektirikçi servis bulamadı birine yardımım dokunursa mutlu olurum.
Aynısı benimde başıma gekdi amfi bağlayınca klima ışıkları vites kenarındaki ışıklar gitti çözümü klimanın arkasindaki , teybin tutturulan gıdadan şase alip klima altındaki aydınlatmaya verdim sorunum geçti resim olarak atıyorum birisinin daha başına gelirse inşallah çözüm olur

Ekli dosyalar

• IMG_20241112_103937.jpg
    IMG_20241112_103937.jpg
    114.1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20241112_105354.jpg
    IMG_20241112_105354.jpg
    116.8 KB · Görüntüleme: 3
Geri