- Ad Soyad
- Yavuz Yıldırım
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Hocam çözüm bulabildiniz miİyi aksamlar aynı arıza bendede mevcut servis bir turlu cozum bulamadi iletisim alabilirmiyim acaba
Hocam çözüm bulabildiniz miİyi aksamlar aynı arıza bendede mevcut servis bir turlu cozum bulamadi iletisim alabilirmiyim acaba
Hocam özelden yazabilir misinizTabi ki , aracıma ses sistem taktırdıktan sonra benimde ışıklarım yanmamaya başladı. İlk başta park sigortasını kontrol ettim o sağlamdı diğer tüm sigortalarıda kontrol ettim hiç birinde sorun gözükmüyodu , klima panelini söktüm kontrol kalemi ile kontrol edip elektik gelip gelmediğine bakıcaktım , vites önündeki ambians aydınlatmasının - ucuna şase verdiğimde ışıklar bir anda tüm ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen araca sonradan takılan sistem - yi kullandığı için şase yetersiz geldi , teyp arkasından metal aksamdan yeni kablo çekip - uca bağlayıp güzelce bantladım ve suan tüm ışıklarım sorunsuz çalısıyor. Tam olarak anlatamamış olabilirim dilim bu kadar döndü sorun yaşayan olursa özel mesajla numaramı verip yardımcı olmak isterim benim başım çok ağrıdı hiç bir elektirikçi servis bulamadı birine yardımım dokunursa mutlu olurum.
İzmir genesis oto aksesuar olarak bizde bu soruna çok kafa yorduk ve sonunda bir sonuca ulaştık malesef ki tüm bu sorunları yaşıyorsanız aracınızın ekranı uçmuş yani ekranda bir sorun var tamamen kodlamayla çalıştığı için tamiri çok tehlikeli ve servisler yapmıyor yenisini takıyorlar bunada 20.000 tl den başlayan fiyatlar veriyorlar çünkü eğer ekran tamamen çökerse aracın km bilgisi airbag açıp açmadığı bilgisi aklınıza gelen tüm bilgiler uçuyor ve yeni ekrana kodlanamadıgı için bilgileri geri getiremiyorsunuz yani kurcalatmayın derimHerkese hayırlı akşamlar aracın kendi kendine vites etrafındaki ışıkları söndü brake hold tuşu el freni tuşu econ tusu ışıkları yanmıyor klima panelinin tuşlarınında ışıkları yanmıyor servise götürdüm sigortalarda vs hiç bir hata olmamasına rağmen böyle bi sorun var dedim ön sislere taktığım ledleri söktürmeden hasarı göremediklerini söylediler yardım edin bunun çözümü yok mu ?
Bende aynı yöntemle ilgili sisteme şase verdim ve tüm ışıklar geri geldi teşekkürlerTabi ki , aracıma ses sistem taktırdıktan sonra benimde ışıklarım yanmamaya başladı. İlk başta park sigortasını kontrol ettim o sağlamdı diğer tüm sigortalarıda kontrol ettim hiç birinde sorun gözükmüyodu , klima panelini söktüm kontrol kalemi ile kontrol edip elektik gelip gelmediğine bakıcaktım , vites önündeki ambians aydınlatmasının - ucuna şase verdiğimde ışıklar bir anda tüm ışıklar yanmaya başladı. Muhtemelen araca sonradan takılan sistem - yi kullandığı için şase yetersiz geldi , teyp arkasından metal aksamdan yeni kablo çekip - uca bağlayıp güzelce bantladım ve suan tüm ışıklarım sorunsuz çalısıyor. Tam olarak anlatamamış olabilirim dilim bu kadar döndü sorun yaşayan olursa özel mesajla numaramı verip yardımcı olmak isterim benim başım çok ağrıdı hiç bir elektirikçi servis bulamadı birine yardımım dokunursa mutlu olurum.
Hocam özelden yazabilir misiniz
Benımde yanı sorunum var lütfen yardım arkadalar klıma panelı ve vites ısığı yanmıyorÖzelden telefonumu yazıyorum arayın yardımcı olayım.
Benımde yanı sorunum var lütfen yardım arkadalar klıma panelı ve vites ısığı yanmıyor numaram 0553 852 26 00 lütfen yardım servis bilmiyorArkadaşlar aynı sorunu 2020 fc5 aracımda yaşadım , vites , klima paneli , el freni , break hold tusu ve econ düğmesi. Ayrıca soldaki park sensörü ve lpg düğmesinin ışıkları çalışmıyordu. Geri kalan heryer çalısıyodu. Sigortaları sağlam sadece onlarda sıkıntı vardı sorunu çözdüm serviste konsol vs değiştirmenize gerek yok. Hala bu sorunu yaşayan varsa tarif edebilirim eli yatkın herkes yapabilir.
Daha önceki mesajları okursanız detaylı tarif ettim hocam bilginiz yoksa elektrikçiye yazdıklarımı okutun gerisini o yapacaktırBenımde yanı sorunum var lütfen yardım arkadalar klıma panelı ve vites ısığı yanmıyor numaram 0553 852 26 00 lütfen yardım servis bilmiyor
Benımde yanı sorunum var lütfen yardım arkadalar klıma panelı ve vites ısığı yanmıyor numaram 0553 852 26 00 lütfen yardım servis bilmiyor