Evet birçok inceleme videosu izledim ve onlarda da yol sesi çok bariz hissediliyordu, bu video da teyit oldu.Yol sesi konusunda pek bir gelişme beklememek gerekli sanırım.
Videodaki kullanıcı en üst trim seviyesi olan araç olmasına rağmen 55mph(88.51 km/h) ile 73db gürültü ölçtüğünü belirtmiş.
Biz daha bismillah diyemeden adamlar doydu elhamdülillah dedi hocam ?Daha yeni kasa bize gelmeden ilk Hata Bülteni çıkmış
Anladığım kadarıyla orta konsoldaki ekranda oluşan trim sesinin nasıl giderileceği anlatılıyor.
Aynen öyle ?Biz daha bismillah diyemeden adamlar doydu elhamdülillah dedi hocam ?
Ben 2022 yılında getirmelerini bekliyorum ama hatchback versiyonun üretimi Tayland değil Japonya'da yapılacak muhtemelen, bu nedenle fiyatın sedan'dan yüksek olmasını bekliyorum.Hb kasa gelecek mi acaba,gelecek ise olası motor seçenekleri belli mi?
İlk başta Eylül dü sonra ekim sonra Kasım Oldu.İnş 2022 ye sapmaz tarihLinkteki habere göre Honda City Eylül’de yani bu ay, Yeni Civic’te Kasım’da satışa sunulacak,
Honda Türkiye'den rekor satış hedefi - haberler - Otomobil Haberleri
Otomotiv sektörü son günlerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) düzenlemesi ve çip krizi ile meşgulken, Türk otomotiv sanayisinin önemli kuruluşlarından Honda Türkiye ise Gebze fabrikasında üretime son verilecek günü bekliyor. Japon marka bir yandan yeni modellerini Türkiye'ye getirmek için hazırlıklar...www.haberturk.com