Bence iyi kötü bir aracı olan kimse arayışa girmesin hocam, piyasada insanları herşey hiç durmadan zamlanacak korkusu ile çok fahiş bir döngüye soktular, bu korkudan birçok kişi ihtiyacı olmazsa bile fiyatlar daha da artar diye otomobil alma gayretine giriyor, esas dikkate alınması gereken noktayı kaçırıyor.Otomotiv sektöründeki arkadaşlarım çip krizinden dolayı 2. el fiyatlarının ciddi derecede artacağını söylüyor. Bu sebeple ne bulursanız alın şeklinde beyanları var.
Dediğiniz doğru hocam genele yayılması zaman alacaktır ama bilinçli kişilerde bu sistemi şimdiden kurduranlar var (maddi durumu müsait olanlar), düşünün evinizin çatısına güneş paneli kurdurup evin ve otomobilin şarj ihtiyacını güneş sayesinde çok çok düşük maliyetle giderebiliyorsunuz. Şebekeye bağladığınız çift taraflı sayaçla da kullanmadığınız andaki elektrik fazlasını elektrik firmasına satabiliyorsunuz.Ben bu düşüncenizi 10 yıl sonrası için tahmin ediyorum ama orada da hemen hareket olmayacak çünkü Türkiye de kinhiçbir sistem elektriğe göre değil bizim insanımız zamanla alışacak bu sistemlere
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Corolla 220bin liraBaşlangıç paketin 370-380 bin tl civarında olacağı şeklinde bayide çalışan bir satış müdürü arkadaşımdan duyum aldım.