Arkadaşlar kasko benim aracı giriş yaparken otomatik değil manuel olarak girmiş. Bundan dolayı bir gecikme olmuş. Bana verecekleri para da bu sebeple biraz az oluyor, bununla ilgili bir meşguliyetim oldu. Kardeşim avukat olduğundan ona devrettim. Görüşmeler sonucunda vermeleri gereken 170bin lira yerine 160bin'i kabul edip, tüketici hakem heyetine başvurup oradan gelecek kararla kalanı alacağız. Önceki axa sigorta ilk bu hatayı yapmış manuel olarak bu numarayı girerek, sonra yaptırdığım anadolu sigorta da onlardan gördüğü gibi geçirmiş. Suçu birbirlerine atıyorlar ama sıkıntı yok hallolur. Sonuçta aracıma biçilen değer 170bin TL. Şaşırdım açıkçası. 30 daha ekleyip 40-50bin km fc5 2019 eco elegance alınabiliyor.
Ek bilgi olarak aracım 2016 çıkışlı fb7, 128bin km'de, 25+8+1+2+1 şeklinde hasar kaydı var tpolam 37bin. Sağ kapı boyalı, ön - arka tampon değişmiş. Bagaj kapağı değişti spoiler vs. vardı gitti o da site barikatı inmişti. Aldıktan 1 ay sonra kaza yapmıştı babam şubat 2016'da yetkili serviste yapıldı 2 airbag açmıştı. Ufak tefek ezik, çizik vs. vardı bir çok yerinde malum İstanbul'da 6 yıl...
Kazalı aracım da hala ihalede satılmamış. Bujileri ve V kayışı yeni değişmişti. Tanıdık varsa... ?