Civic FC5 36Lt LPG ile en fazla 250km giden tek ben miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mhmtx92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Kim diyor yakıtından memnun deıl diye, ben sehır içi 390 yapıyorum 420 yapanıda bılıyorum siz herhalde hep ayak son gazda geziyor sunuz BRC sequent 32 olan var benim mahellede 260 goruyor aynı yerde oturuyoruz nasıl oluyor bu iş ? FC 5 in yakıtından şikayet çi olan da ilk defa sızden duyuyorum arac dizelden az yakıyor hala daha cok yakıyor diyorsunuz

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
> Biraz kullanıcı yorumlarına saygı duyun. Kapıda iki tane Hondası var. Honda aracını satıp tekrar Honda almak istiyor? Burada önemli olan yetkili servisin ilgisizliği ön plana çıkıyor! Birde her yerde müdahele edilemeyen şifreler yüzünden can sıkıyor.
> Konumlarınız farklı çoğu kullanıcı Cvt kullanıyor. Her yakıt mesajında manuel araç kullandığınızı ayrıca belirtmelisiniz!

Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...

Son düzenleme:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ben bilhassa üstüne basabasa bayide aracı alırken satış temsilcisine sormuştum. Lpg kapasitesi 45 mi 50 mi diye. Onlarda bana 40 lt hacmi var ve genleşme payı ile ortalama 35 lt civarında deposu mevcut olur demişti. Sonrasına 1000 km ilk bakımında gittiğimde serviste ustaya da sordum ve aynı cevabi vermişti bana.
Bunların dışında aracımin lpg depoyu fulledigim zaman max 33 lt aldım vurdurma yapmıyorum içindeki gösterge aparati bozulmasın diye.
O zaman satış temsilcisi %80 olayının farkında değil. Ezbere konuşyor.
Garanti işe bakalım. Bu konuda servise muhtaç değiliz! Siz kendin tankınızın üstünteki plakaya bizzat bakın. Max.... Litre yazar. Rahat edersiniz.

Son düzenleme:
Bende aracımın yakıtından çok ama çok memmunum. Yani zorunlu olarak değil, 2018 Eco executive cvt şanzıman. Dizel araçtan geçtim önce endişelerim vardı yakıt konusunda ama şimdi çok doğru bir karar verdiğim için mutluyum. Daha önce hayal daha edemeyeceğim ücretler ile seyahat ediyorum. Özellikle uzun yol

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Aracınız
Civic FC5 2017
Ben bilhassa üstüne basabasa bayide aracı alırken satış temsilcisine sormuştum. Lpg kapasitesi 45 mi 50 mi diye. Onlarda bana 40 lt hacmi var ve genleşme payı ile ortalama 35 lt civarında deposu mevcut olur demişti. Sonrasına 1000 km ilk bakımında gittiğimde serviste ustaya da sordum ve aynı cevabi vermişti bana.
Bunların dışında aracımin lpg depoyu fulledigim zaman max 33 lt aldım vurdurma yapmıyorum içindeki gösterge aparati bozulmasın diye.
tank 43 litre 33 litrede tabanca atar 10 litre emniyet için

Aracınız
Civic FC5 2017
> Biraz kullanıcı yorumlarına saygı duyun. Kapıda iki tane Hondası var. Honda aracını satıp tekrar Honda almak istiyor? Burada önemli olan yetkili servisin ilgisizliği ön plana çıkıyor! Birde her yerde müdahele edilemeyen şifreler yüzünden can sıkıyor.
> Konumlarınız farklı çoğu kullanıcı Cvt kullanıyor. Her yakıt mesajında manuel araç kullandığınızı ayrıca belirtmelisiniz!

yanlış bir genelleme yaparsa araya girerim manuel cvt fark etmez cvt de uzun yolda az yakıyor hocam kımseyı yanlış bılgılendırıp yanlıs yönlendirme yapılmasına ızın vermem saygı cerceve si altında

Aracınız
Civic FC5 2017
Fb7 şehiriçi 32 kuruş yakıyordu, fc5 şuan 60 kuruşa yakın yakıyor rodaj süresinin dolmasını bekliyorum düzelmezse çok fazla yakıyor
arac LPG li mı şimdi ben size soyle bir sey solıyeyım aynı km ile 3.8 den LPG alınca aracım 35 36 krş yakıyor 3.24 den alınca 28 krş yakıyor yani LPG fıyatı da bu krş hesabında cok onemlı bir etken . aracınız Benzinli ise rodaj süresinin bitmesi ni bekleyin ayrıca FB 7 de 32 krş yakarken benzin kaç TL idi ? FC 5 de kaç TL ?

adam geliyor benim arac 25 krş yakıyor senın kı çok yakıyor dıor yahu Ahmet kaç liradan aldın LPG yı ? 2.80 eee tabi 25 krş yakacak .

Ad Soyad
erhan kılıç
Aracınız
Civic FC5 2020
FB7 ile uzun yolda 440km(90kmh sabit hız) şehir içi 295km giderdim . Fc5 ile uzun yol 460 km(130kmh ortalama hız ile ) , şehiriçi 320-385km ( agresif-yumuşak kullanım ) menzil götürdü

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2020
arac LPG li mı şimdi ben size soyle bir sey solıyeyım aynı km ile 3.8 den LPG alınca aracım 35 36 krş yakıyor 3.24 den alınca 28 krş yakıyor yani LPG fıyatı da bu krş hesabında cok onemlı bir etken . aracınız Benzinli ise rodaj süresinin bitmesi ni bekleyin ayrıca FB 7 de 32 krş yakarken benzin kaç TL idi ? FC 5 de kaç TL ?

adam geliyor benim arac 25 krş yakıyor senın kı çok yakıyor dıor yahu Ahmet kaç liradan aldın LPG yı ? 2.80 eee tabi 25 krş yakacak .

Üstad fb7 de 3,40 alıyordum LPG yi,
Şimdi 3,49 dan alıyorum, fiyat artışı olmadı ama bp de 3.40, Shell de 3.49
Fc5 şuan 300 km de henüz, aracı alırken benzin ve LPG yi fulledim, 200 km si hep benzin 90 km ise LPG de kullandım,
Tekrar benzin ve LPG yi fulledim, 120 TL benzin 43 TL LPG aldı,
Yani toplamda 290 km yolda 163 TL yakıt yakmış şehiriçi ve genelde klima açık

Aracınız
Civic FC5 2017
Üstad fb7 de 3,40 alıyordum LPG yi,
Şimdi 3,49 dan alıyorum, fiyat artışı olmadı ama bp de 3.40, Shell de 3.49
Fc5 şuan 300 km de henüz, aracı alırken benzin ve LPG yi fulledim, 200 km si hep benzin 90 km ise LPG de kullandım,
Tekrar benzin ve LPG yi fulledim, 120 TL benzin 43 TL LPG aldı,
Yani toplamda 290 km yolda 163 TL yakıt yakmış şehiriçi ve genelde klima açık
rodajın bitmesin i bekleyın

Geri