- Ad Soyad
- Volkan Dizge
- Aracınız
- Civic FD6 2011
Herkese günaydın, iyi haftalar.
Yeni konu açmak istemedim, aynı konudan defalarca var baktım zaten buradan yorumunuzu almak istedim.
Az çok biliyorsunuz artık, aracımı Nisan ayında bir tanıdıktan aldım. Aldığımda tüm bakımları yeni vs dedi nitekim öyleymiş de. Ancak ben içim tam rahat etsin diye bir rutin bakım yaptırayım dedim. Şimdiye dek Honda Bora serviste yapılmış bakımları ancak ben Özel Servisle devam edeceğim.
Forumdaki başlıklarda hep Hondacı Mehmet vs tavsiye edilmiş. Benim eve de çok yakın, bir arayım bakalım uygunsa gider deneriz dedim.
Ustamız telefonda, kampanya olduğunu, Castrol yağ ve yağ,hava,polen filtreleri için (filtreler ne marka bilmiyorum, gidince göreceğiz) 220₺ ücreti olduğunu söyledi. Fiyat fazla uygun geldi gözüme. Ancak ustamız da hakkında hep güzel şeyler yazılmış, söylenmiş bir usta. Sizlerin yorumunu merak ettim. Ben bir deneyeyim diyorum.
Vaktim oldukça Bostancı oto sanayiye uğruyorum.3-5 te tanıdık olduğundan her konuda yardım alabiliyorum.Özel Volvo servisinde motor revizyonu için motoru sökülen S80 vardı. Dışarıdan başka bir tamirci daha geldiğinde ettiği laf suydu” bu da mı castrol mağduru”. Sonradan öğrendim ki bostancı da düzgün iş yapan yerlerin hiç birisi castrol kullanmıyor. S80 227 bin km deymiş,bu iş için çok düşük km demişti usta. Size verilen fiyata ben sadece yağ alabiliyorum.Malzemelerinizi kendiniz alıp bakımınızı öyle yaptırın bence. Filtrelerin de ne olduğunu bilmiyorsunuz muhtemelen onlar da çok iyi bişey olmayacaktır
06 HONDA 2234