- Ad Soyad
- Emirbey26
- Aracınız
- Civic FB7 2015
Kaliperlerimi tornavida ve zımpara yardımıyla temizleyerek sarı renge boyadım. Epeyce bir zamanımı aldı.
Köşeli rahatsız eder diye düşünerek normal aldım ben. Araba kullanırken kafamı yaslamıyorum zaten. Daha kibar bence.Ekli dosyayı görüntüle 265521Ekli dosyayı görüntüle 265522
Arkadaşlar boyun yastığı almayı düşünüyorum köşeli mi normal mi daha rahat olur kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende köşelinin aynısı var. Boynumu tam kavrıyor. Uzun yolda destek amaçlı kullanıyorum. Yolcu koltuğunda oturanlarda beyendi. Köşeli olmasının şu avantajı olabilir. Uyurken başın sağa veya sola doğru meyletmesinde boyuna destek sağlar.Ekli dosyayı görüntüle 265521Ekli dosyayı görüntüle 265522
Arkadaşlar boyun yastığı almayı düşünüyorum köşeli mi normal mi daha rahat olur kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Netice olarak, bilinçli bir sürücümüz var.Ara ara LPGden atma sorunu sonrası LPG Diyafram + Filtre ve kutusunun değişimini yaptırdım.
Detaylar için,
Ara Ara Gazdan Benzine Atma
Merhaba arkadaşlar, 2013 model fb7 aracımla ortalama 60 km hızla giderken yolda anlık vites düşürür gibi gaz kesme problemi yaşıyorum bunu yaşayan çözüm bulan varmıdır Ayrıca sabahları çalıştırırken ilk marşta basmıyor 2 cide çalıştırabiliyorum artık araçtan sıkılmaya başladım yıllardır hondaya...www.civictr.com
Estağfirullah hocamNetice olarak, bilinçli bir sürücümüz var.
Bende ilaç gibi oluyor. Her yolda bağlarım tüm verileri yol boyunca takip ederim. Çay veya su pek aramıyorum.Estağfirullah hocam
Bence OBD cihazı aracıyla biraz ilgilenmeyi seven her kullanıcıya lazım, sorun oluştuğunda kullanıcının en azından bir fikir yürütebilmesini sağlıyor.