Araç kaç model?Sanayide klima gazini yenilettim..(150tl) yaza lazim olur dedim komple vakumlanip yeni gaz basildi..
2013 fb7Araç kaç model?
Gaz yenileme işini daha yeni duydum. Yazık etmişsin 150 TL'ne hocam.Sanayide klima gazini yenilettim..(150tl) yaza lazim olur dedim komple vakumlanip yeni gaz basildi..
Kaçak kontrolü yapıldı mı,yoksa direk gaz azalmış deyip bastılar mı? Ben de bir kontrol ettireceğim.2013 fb7
Sogutma performansi azalmisti, 8 yillik aracta daha once klima gazi degismemis..Yeni gaz basildiktan sonra farki siz de gorursunuz..tavsiye ederimGaz yenileme işini daha yeni duydum. Yazık etmişsin 150 TL'ne hocam.
merhabalar, bu kaçak kontrolu periyodik bakımlarda yapılır mı acaba honda servislerinde ? ben 2018 model garantili civicin bakımlarını düzenli yaptırıyorum ama klimanın soğutma performansını beğenmiyorum, keza kışın da sıcağı çok tatmin etmiyordu.Kaçak kontrolü yapıldı mı,yoksa direk gaz azalmış deyip bastılar mı? Ben de bir kontrol ettireceğim.
FC5'lerde klima radyatörü ile ilgili kronik bir sorun var, bununla ilgili bültende yayımlandı, klima performansından memnun değilseniz servise garanti kapsamında başvurun, radyatörde sorun gözlenirse gerekli değişimi yapmak durumundalar,merhabalar, bu kaçak kontrolu periyodik bakımlarda yapılır mı acaba honda servislerinde ? ben 2018 model garantili civicin bakımlarını düzenli yaptırıyorum ama klimanın soğutma performansını beğenmiyorum, keza kışın da sıcağı çok tatmin etmiyordu.
teşekkür ederim en yakın zamanda göstereceğim, bu yayımlanan bültenleri nereden takip edebilirim/ bulabilirim, daha önce de ön park sensörü hata veriyordu panjur değişmişti garantiden, yine onun için de bülten yayımlandı denmişti.FC5'lerde klima radyatörü ile ilgili kronik bir sorun var, bununla ilgili bültende yayımlandı, klima performansından memnun değilseniz servise garanti kapsamında başvurun, radyatörde sorun gözlenirse gerekli değişimi yapmak durumundalar,
Civic FC5 Klima kronik sorunu (klima radyatör problemi)
Merhaba arkadaşlar, Başına gelen var mıdır bilmiyorum, bu gün klimayı çalıştırmak istedim ancak klima sıcak üflüyor kaputu açıp baktığımda klimanın hiç devreye girmediğini gördüm. Sigortasına bakayım dedim kitapçıkta direksiyon altındaki kutuyu gösteriyor, diğer civic modellerindeki gibi...www.civictr.com
Açıkçası bu konuda Honda Türkiye sorunlu araçlar bayilere başvurdukça işlem yapıyor, bu nedenle biz kullanıcılar olarak kendimiz yurtdışı kaynaklarından edindiğimiz bilgileri forum vasıtasıyla paylaşarak birbirimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz.teşekkür ederim en yakın zamanda göstereceğim, bu yayımlanan bültenleri nereden takip edebilirim/ bulabilirim, daha önce de ön park sensörü hata veriyordu panjur değişmişti garantiden, yine onun için de bülten yayımlandı denmişti.