Doğru ama 1.5-2 kat daha fazla fiyat farkı ile! Ne kadar ekmek o kadar köfte!
Fiyat/Performans oranı ve diğer kriterler karşılaştırılınca "neden Honda Civic" sorusunun cevabı bence gayet açık. Başka birşey söylemeye gerek var mı?
(Malum VW Jetta artık satılmıyor, mecburen Passat'ı kullandım.) Jetta yerine Skoda Octavia da kullansanız çok birşey değişmiyor.
Evet hocam, zaten dikkat ettiyseniz fiyat performans açısından asla kıyaslamadım. Sadece konu başlığındaki soruya cevap verdim. İşin içine arabanın Fiyat/Performans olarak sokulduğunda tabiki hiçbir araba civice su dökemez. Zaten öyle olduğnun bilincinde oldugum için geçen ay sıfır civic 2019 araba aldım. Bugüne kadar hep alman arabası kullandım ancak minimum 150 bin km de sahip olabildim bu araçlarda. Dolayısıyla konu başlığına göre her iki ülkenin araçlarınıda tecrübe eden birisi olarak alman dedim. Tabi ki 200 lira vermek mi mantıklı yoksa bizim civiclere verdiğimiz 120 lira mı )) yani ben ne kadar ekmek o kadar köfteyi savunanlardan birisiyim. Misal az evvel babamın aracını sattım arkadaşlar. araç 2012 model e250 amg daha 37.600 km deydi. Aracı 190 bine sattım. E sınıfı 2012 model bir aracın ne kadar ettiğini görün...