- Ad Soyad
- Volkan Dizge
- Aracınız
- Civic FD6 2011
Atmayın hocam yazıktır@m2hamid Hocam çocukların zamanında bunların antika değeri olur bende bu şekilde 256 mb ram li 40 gb hard diskli eski bilgisayar kasama kıyıp atamıyorum
@m2hamid Hocam çocukların zamanında bunların antika değeri olur bende bu şekilde 256 mb ram li 40 gb hard diskli eski bilgisayar kasama kıyıp atamıyorum
Benim hanım ne var ne yok atmış hepsiniAtmayın hocam yazıktır
Hocam herkez kendi noktayı nazarıyla bakıyor. Erkekler genelde araçlarını sever. Fazla severseniz kıskançlık emareleri baş gösterir. Hanımefendilerin başka konuda hassasiyetleri var. Ben pek damara dokundurmadan olayı halletmeye çalışırım.Benim hanım ne var ne yok atmış hepsini
Ahh şu kadınlar. Birde diyor ki "bunlar ne işe yarayacak, evde yer kaplıyor". Hayır evde bilmem kaç çift ayakkabın var, ben sesimi çıkartıyor muyum hiç?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel olur hocam ama bildiğim kadar temaların hepsi ayrı bir maaliyet maalesef.google servisleri son güncelleme ile beraber karanlık tema özelliğine sahip oldular, ilk olarak youtube daha sonra google play store, chrome tarayıcı ve birkaç sosyal medya programının arayüzü artık koyu gri renkte arka plana sahip
Karanlık tema göz yormaması, lcd ekranların ısınmasını ve ömrünü arttırması mobil cihazlarda batarya tasarrufu sonucu daha az batarya sarfiyatı ile küresel ısınmayı azaltma gibi sağlık ve çevrecilik açısından güzel niteliklere sahip
Forumda da yapılsa seçenekli bir ''my earth dreams'' tema olabilir arka plan ve çerçeveler komple koyu renk olur bilmem güzel olur mu?