- Ad Soyad
- Emre Kızılkaya
- Aracınız
- Civic FE1 2022
10 bindeki arabaya yağ kanal temizliği mi yapmışlar? Ne diyeceğimi şaşırdım.
ÇORUM da bana da 1700tl dediler, pazarlık ile 1450TL ye yaptırdım.Bunu hangi serviste yaptırdınız.mersin Albayrak mi
Redmi Note 9 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Polen filtresi garantiyi etkilemez. Dışarıdan alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar,
Sizlere birsey danışmak istiyorum. 2020 makyajlı eco elegans icin (18 Mart çıkışlı) Ekim 2020 de 10 bin bakımını yaptırdım ancak polen filtresi değişimi 7 ay kullanıldı diye yaptırmamıştım. Yılını doldurmadan nasıl olsa 20 bin km olur bir bakım daha yaptırırım düşüncesi ile ancak malum pandemi kısıtlı dönemlerle birlikte yaklaşık 15 bin km oldum.
18 Mart ta bir yılı dolacak olan aracım icin ayrıca gidip polen filtresi değişimi yaptırmam gerekir mi? Garanti yönüyle bir sıkıntı oluşsun istemiyorum.
Şanzuman yağı değiştirmeyi teklif ettiler mi?10 bin bakımını bugün yaptırdım şimdilik poleni değiştirmeye gerek duymadım
Hocam 2 seneyi doldurmadan teklif etmezler. Şanzıman yağı değişimi 2 yıl dolduğunda ya da 40 bin km de bir değişir.Şanzuman yağı değiştirmeyi teklif ettiler mi?
SM-J415F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2 seneyi doldurdu ama 13.000 de dahaHocam 2 seneyi doldurmadan teklif etmezler. Şanzıman yağı değişimi 2 yıl dolduğunda ya da 40 bin km de bir değişir.