Ekli dosyayı görüntüle 263031
Dizel 40.000 bakım maceram
Valla anahtarı oraya bırakmadım da birinin kucağına bırakıcam ? Aracım satılık düşünen olursa yeni 40.000 bakımı yapılmış gönül rahatlığı ile binebilir 10.000 km ?. İşin özü şu yukarıda lpgli bir arkadaş bakım artı şanzıman yağına 2200 ödemiş çıkmış, sibob yaptırsaydım 2700 ödeyecektim diyor. Yani dizel benzinli lpg acımıyor Honda bir fiyat farkıda yok tarife aynı. Corollada 10.000 kmde bir giriyor 900 TL (İzmir güncel tutar). Duruşunu gidişini civicle karşılaştıramam hoş 0-100 10.6 olması lazım ? ama her 10.000 de bir artan yaklaşık 1000 TL’yi aramızdan kim istemez ki...O antifirizli cam suyunu koyan elemana zorla içireceksin o mavi renkli suyu bak daha ekliyor mu Maşallah hocam ben anahtarı bırakıp çıkardım bu rakama
Hocam merhaba.Ekli dosyayı görüntüle 263031
Hocam var, element assy fuel. Zaten yağ ve filtre para, bazı yetkili servisler dışarıdan yağı kabul ediyorlar ama not düşüyorlar yağın dışarıdan geldiğiyle ilgili. Yapılacak tek şey ya hiç gitmemek yada seve seve ödemek ?Hocam merhaba.
Mazot filtresi yok mu listede? Bir de filtreleri ve yağı internetten sipariş versek hangi markalar kullanacaklarsa konuşup anlaşıp fiyat çok farkeder mi acaba?
SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Dizel yağı pahalıymış epey hocam. Litresi 100tl + KDV gibi bişey. Benim bildiğim 0w30 konuyor acea c2-c3. Yağ konusunda bilgi alabilir misiniz tam olarak ne konmuş ?Ekli dosyayı görüntüle 263031
Sadece parça listesini fotoğraf ile paylaşırsanız çok faydalı olur.40.000 bakım, 2018 exe şanzıman yağı yok, 1650 tl K. Maraş Çiftaslan Honda'da salı günü yaptırdım.
MAR-LX1A cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.