Şanzıman yağı fiyat nedir servislerde şu an bilen varmı
SM-M205G cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-M205G cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim de ayni olay kampanya varmis .yag lpg fikitreliri ile 1359 tl. Ayrica 2 yil once degisen sanziman yagi 2 yil oldugu icin 900 tl istiyorlar. Sanziman yagi daha 20 bin km de degisti biraz bu konu kafam karisti . Birde benzin filitresi 2400 tl imis degisen varmiBu gün izmir çamkıranda 40 bin cvt yağ değişimi ve LPG filtre değişimi yaptırdım. Cvt yağ 950tl,LPG filtre 180 TL den değişim yaptırdım.
Servisinde kafası karışmış ?Birinci değişimi 41.000 de, 2. Değişimi 82.500 de yaptırdım. 2. Değişim için şanzıman yağ filtresi değişiyor mu diye sordum değişmediğini hatta filtre olmadığını söyledi Zonguldak ereğli servisi.
Siz 40 binde degistirmissiniz bilgim olmadigindan hatta benim 16 bin de degisti sanziman yagi. Simdide 36 bin 2 yil oldu yani 20 bin km yaptim .deeiklerine gore 40binde degismesi gerekiyormus ..yorumlara bakinca Da 60 binde olmasi lazim hic mantikli degil 2 yilada yagin bozulmasi degismesi .sakin kullanan zorlamayan biriyim .60 binde degistirecegim.bilgin icin tskBirinci değişimi 41.000 de, 2. Değişimi 82.500 de yaptırdım. 2. Değişim için şanzıman yağ filtresi değişiyor mu diye sordum değişmediğini hatta filtre olmadığını söyledi Zonguldak ereğli servisi.