Evet tespitiniz çok doğru, ülkede uzun süredir devam eden mali belirsizlik maalesef tüm toplumu negatif etkiliyor, forumda bu durumdan nasibini alıyor.
Çok artan yakıt fiyatları nedeniyle de forumda birçok kişi zaruri durumlar harici aracını kullanmamaya başladı (bende dahil).
Yeni kasa Civic çıkmasına rağmen eski kasalara göre alabilen kişi sayısı çok çok az.
Umarım en kısa sürede bu tablo düzelir...
2015 FB7 Executive donanım ve o serinin en zor bulunan ve de en dolusu. Bu yüzden özgüven yüksek ve 400 bin istiyor.Ekli dosyayı görüntüle 267429
Buda tam bir enterensanlık yani fiyat yazmak satıcıya mahsus bir şey ama mantık çerçevesinde iki ilanda aynı tarihte eklenmiş aynı temizliğe sahip aynı km ye sahip KASA ve Teknoloji değişiyor ve fiyata bakın.
Ben bu görüşe katılmıyorum, otomobilde dayanıklılık isteyen bilinçli bir kullanıcı açısından km. yükseldikçe FC5’in FB7’den çok daha fazla masraf çıkacağını düşünüyorum. FC5 önceki kasalara göre kısa dönemde bile fazla kronik sorun çıkardı (klima radyatör kaçağı, yakıt pompa arızası, c sütün sorunu).Mal müşteriye satılır ancak, 2016 fc5 ile 2012 fb7 sahibi bir abiniz olarak net olarak söylüyorum fc5 fb7 ye göre her türlü tercih edilir.
Ben bu görüşe katılmıyorum, otomobilde dayanıklılık isteyen bilinçli bir kullanıcı açısından km. yükseldikçe FC5’in FB7’den çok daha fazla masraf çıkacağını düşünüyorum. FC5 önceki kasalara göre kısa dönemde bile bence fazla kronik sorun çıkardı (klima radyatör kaçağı, yakıt pompa arızası, c sütün sorunu).
Aracınızı sürekli şehiriçi kullanıyorsanız hibritler oldukça mantıklı olmaya başladı, bu açıdan Corolla’yı uygun fiyata bulabilirseniz mantıklı, keşke Civic’e hibrit getirebilselerdi.Haklısın FC5 daha güzel olsa da sorunları da daha fazla malesef fakat buna karşılık FB7 de artık eskimeye basladi gerçi önceki aracımı 11 sene kullanmıştım ama bu da 8 yaşına geldi fırsatı bulsam Corolla Hybride geçecem
Aracınızı sürekli şehiriçi kullanıyorsanız hibritler oldukça mantıklı olmaya başladı, bu açıdan Corolla’yı uygun fiyata bulabilirseniz mantıklı, keşke Civic’e hibrit getirebilselerdi.