Arkadaşlar, abilerim iyi akşamlar. Bugün aracımda ciddi bir problem yaşadım. Aracım 2012 civic fb7. Aracımda öncesinde hiç belirti olmadan aniden bir sorunla karşılaştım. Arabamı çalıştırdım araçta rölantide silkeleme, patılama vardı. Ayrıca vsa, motor, ve uyarı ışıkları yanıyordu. Stop ettim bekledim çalıştırdım biraz düzeldi 5-6 km yol yaptım tekrar aynı sorunla karşılaştım. Araç çekiş düştü, yavaş yavaş hızlanıyordu vites geçişleri çok vuruntuluydu. Sonra durdum stop ettim bir daha çalışmadı. Usta geldi çalıştırdı sanayiye götürdük. Bujiden dediler 4 tane orijinal buji aldık sorun devam etti. İki tane deneme amaçlı yan sanayi bobin getirdik yine sorun devam etti. En son usta bujilerde bobinlerde sorun yok 3. Gözde sıkıntı var dedi. Komporosörle ölçecekti ama hondacı olmadığı için gözü ölçemedi. Ustanın dediği en az subaplar yanık belki daha kötüsü de olabilir dedi. Ayrıca aracı usta çalıştırıken çok zor çalışıyor ve sürekli silkeleme ile çalışıyor ve çalıştığı anda baya bir beyaz duman atıyor. Arabayı öylece bıraktık. Pazartesi gözü ölçüteceğim ve araştırarak yetkili servise götüreceğim bulunduğum ilde servis yok. Şimdi sorum şu aracım tam yüz binde, 40 bindir bende lpg honda kit brc çorumda kendim çok güvenerek taktırdım, sizce sorun nedir? Subap mı bobin mi yoksa başka bir şey mi? Değerli görüşlerinizi merakla bekliyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.