Arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu. Aldığım ilk günden beri bu ses var. Araba özellikle düşük devirlerde hırıltı sesi çıkarıyor, tam olarak ne olduğunu da anlamıyorum ama bi bakar mısınız ? Videonun linkini aşağıya ekliyorum..
Aynı soruyu tekrar sormuşsunuz, ses harici bir sıkıntı olmaz ama bence değişmediyse öncelikle kayışı değiştirmeniz faydanıza olacaktır, belki gergiden ziyade kayış bollaştığı içinde bu sorun olabilir.Aracım 2015 52500km de otomatik vites D modunda ve R de frende iken tır tır tır ses geliyor hafiften araştırmalarıma göre gergi sorunu bu km de bu normal mi böyle kullanılsa ne olur şuan çok rahatsız etmiyor yolda bırakır mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayır Sizin gibi tüketiciyim, sadece uzun süredir Civic FD6&FB7 kullanıcısıyım ve işbilmez ustalar yüzünden araçla ilgili birçok parça ve malzeme hakkında zamanla kendim bilgi sahibi olmak durumunda kaldım diyebilirim.
LPGnin enjektör sesi de olabilir.Bugün içime sinmediği için değişim yaptırdım ama hala yükteyken d konum ayak frende tır tır tır duyuyorum aşırı bi ses değil acaba bunun çalışma şeklimi böyle anlamadım ben biraz takıntılıyım sanırım aynı ses yine var kayış gergi değişti
Orjinal değilmiş gibi görünüyor ama kutudan çıkarım yapmak doğru değil.Ekli dosyayı görüntüle 261203 gergi bu kutuda gelsi sizce orjinal mi