Göçük sorunu ile ilgili yaptığınız işlemler ve son durum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rmys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atakan

0
Arkadaşlar bendede aynı sorun var çok azda olsa var ama honda türkiye bana ücretsiz yapalım dedi hatta yapım aşamsında ikame araçda verelim dedi ama bu yazıları okuduktan sonra yaptırmalımıyım sizce sonuç ne olur ben o kadar para vermişim neden bakım yaptırıyımmı yaptırmayım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Arkadaşlar bendede aynı sorun var çok azda olsa var ama honda türkiye bana ücretsiz yapalım dedi hatta yapım aşamsında ikame araçda verelim dedi ama bu yazıları okuduktan sonra yaptırmalımıyım sizce sonuç ne olur ben o kadar para vermişim neden bakım yaptırıyımmı yaptırmayım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Merhabalar,

Ücretsiz onarımdan sonra, araçtaki bu ayıp sebebiyle değer kaybı için dava açabilirsiniz.

İleride aracınızı satarken bu ayıbı alıcıya bildirmek yükümlülüğünüz bulunmaktadır. Eğer siz bu ayıbı bildirmeksizin aracınızı satacak olursanız, aracın yeni sahibi size karşı açacağı ayıplı araç satışından doğan davayı kazanacaktır.

Bu ayıbı bildirmeden yapacağınız bir satış karşısında aracın yeni sahibinin sahip olduğu hakları konusunda detaylı bilgileri makalemizde bulabilirsiniz: https://www.akahukuk.com.tr/2017/08/02/ikinci-el-arac-satisinda-saticinin-ayiptan-sorumlulugu/

Saygılarımızla.

atakan

0
Arkadaşlar honda türkiye beni aradı ve bu göcük olayı için düzeltme yapılıyo dedi bende ücret ödemem dedim kabul ettiler ve aytıca ikame araç bile teklif ettiler ben aracın lazım olduğunu söyledim aracsız yapamam dedim adamlar ikame arac veriyo ve ücretsiz herşey ama yaptırmak ve yaptırmamakta karasızım bilmiyorum ayın 3 ne randevu verdiler yaptıranlar memnunmu

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Arkadaşlar honda türkiye beni aradı ve bu göcük olayı için düzeltme yapılıyo dedi bende ücret ödemem dedim kabul ettiler ve aytıca ikame araç bile teklif ettiler ben aracın lazım olduğunu söyledim aracsız yapamam dedim adamlar ikame arac veriyo ve ücretsiz herşey ama yaptırmak ve yaptırmamakta karasızım bilmiyorum ayın 3 ne randevu verdiler yaptıranlar memnunmu

Siz Honda ya ayrıca şikayette bulundunuz mu?
Servis kanalıyla gitmenizden dolayı mı dönüş yaptılar?

Alp92

0
Aracınız
2016 aracım var göçük yoktu ama dün dikkatimi çekti uzaktan ışık altında bakınca 4 tane küçük boyutta göçük gördüm c stünunda. Düzelttirmicem ben mahkeme kararlarını beklemek mantıklı geliyor en azından değer kaybı için mahkemeye gidilebilir ondan sonra yaptırmak daha mantıklı.

atakan

0
Siz Honda ya ayrıca şikayette bulundunuz mu?
Servis kanalıyla gitmenizden dolayı mı dönüş yaptılar?

Bulundum kımuşmamdada şöyle neden ben sıfır aracımda böyle birşey bana mal edildiğini söyledim benden ücret istendiğini söyledim sizin hatanız neden bana maal ediliyo dedim onlarda daha sonra beni arayarak ücret alınmayacağını ve ikame araçda verileceğini söylediler ama bende yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum açıkcası ve şuanda honda türkiyeye ulaşamıyorum bir türlü

Aracınız
Dün Mutluhana c stünu tamiri icin biraktim. Yarin oğleden sonra teslim alacağım. Bir de ön motor kaputunda 3 adet göçük vardı. Ben farkında degildim. Telefon numaram arabada yazıyor. Yabancı bir numara aradı. Kendisinde de FC5 civic oldugunu ve benim kaputtaki göcuklerle aynı yerde gocuk oldugunu soyledi. Bne de ciktim disari baktin ayni soyledigi gibi. Ayni bolgede gocukler var 3 adet. Musait olursam foto da atarim. Servisteki yetkiliye soyledim acaba baska bir kronik gocuk sorunu mu diye. Adam guldu tabi . Yok abi millet paranoya olmus dedi. Yapmadilar tabi tamiri. 300 tl istedi extradan.
Lokasyon olarak kaput uzerinde sagli sollu cizgiler var, camin oradan on izgaraya dogru giden. Tam onlarin uzerinde. Bir bakin isterseniz.

Geri