Niyeymiş o ben Aygaz dan aldıgım gaz Shell den de BP den de hem uzun hemde performans lı goturuyor.Damla Bayisi kesinlikle Opet'ten alınmaması ile ilgili sert bir uyarı yaptı.
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Niyeymiş o ben Aygaz dan aldıgım gaz Shell den de BP den de hem uzun hemde performans lı goturuyor.Damla Bayisi kesinlikle Opet'ten alınmaması ile ilgili sert bir uyarı yaptı.
Hocam bayi yetkili servis müdürü tüpü üstündeki emülsiyon mu emülgatör mü nedir bir parçanın arıza yaptığını ve 4-5 bin lira hasara yol açacağını, gerekirse benzinle gidip aygaz'dan başka markadan almamı söyledi. aygaz ürünün içine bir katkı maddesi koyuyormuş ve bu madde sıkıntı yaratıyormuşNiyeymiş o ben Aygaz dan aldıgım gaz Shell den de BP den de hem uzun hemde performans lı goturuyor.
Hocam bayi yetkili servis müdürü tüpü üstündeki emülsiyon mu emülgatör mü nedir bir parçanın arıza yaptığını ve 4-5 bin lira hasara yol açacağını, gerekirse benzinle gidip aygaz'dan başka markadan almamı söyledi. aygaz ürünün içine bir katkı maddesi koyuyormuş ve bu madde sıkıntı yaratıyormuş
Niyeymiş o ben Aygaz dan aldıgım gaz Shell den de BP den de hem uzun hemde performans lı goturuyor.