Klima Soğutması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UK61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] o gün kağıt aldım da bakmadım açıkcası ona bir bakayım olmadı şikayet ederim Honda Türkiye'ye yazarım.

Yalnız bugün şunu farkettim araç eğer güneş altında 2 saatten fazla kalırsa ısıtmıyor. Sabah 10 gibi çıktım evden uzun yol yaptım çalıştırdım istediğim seviyeye geldi yolda giderken 21 derecelerde kullandım gayet serin tuttu. Klima özgürlüğünü ilan etti kafasına göre çalışıyor.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] o gün kağıt aldım da bakmadım açıkcası ona bir bakayım olmadı şikayet ederim Honda Türkiye'ye yazarım.

Yalnız bugün şunu farkettim araç eğer güneş altında 2 saatten fazla kalırsa ısıtmıyor. Sabah 10 gibi çıktım evden uzun yol yaptım çalıştırdım istediğim seviyeye geldi yolda giderken 21 derecelerde kullandım gayet serin tuttu. Klima özgürlüğünü ilan etti kafasına göre çalışıyor.
Dostum sen klimaya ayrı ev aç.

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
1+1 arıyorum temiz sahibinden :) [MENTION=964]maksu[/MENTION]

Aracınız
Dun ankara boraya klima soğutmuyor sikayeti ile gittim. Sagolsunlar adami sallamiyorlar. Kaputu kaldirmadan klimayi acip sogutuyor dedi teknisyen. Bi sorun var ama ne bilmiyorum. Gazin seviyesini falan bi olcun diyorum gerek yok sogutuyor diyor. Tabi servisde araba gölgede sogutur. Gel disari da guneste test edelim diyorum. Ona da gelmediler.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Dun ankara boraya klima soğutmuyor sikayeti ile gittim. Sagolsunlar adami sallamiyorlar. Kaputu kaldirmadan klimayi acip sogutuyor dedi teknisyen. Bi sorun var ama ne bilmiyorum. Gazin seviyesini falan bi olcun diyorum gerek yok sogutuyor diyor. Tabi servisde araba gölgede sogutur. Gel disari da guneste test edelim diyorum. Ona da gelmediler.

Bu nasıl gevşek bir yaklaşımdır. Servis müdürüne bu yazınızı mail atın bence. Cc ye de fabrika satış sonrasını koyun. Bakalım ne yapacaklar.

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Arac goya garantili diye bakimlari yaptiriyoruz. 30.000 bakimana da 1100 tl dediler. Artik daha da gitmem. Honda Türkiye mesaj atsam onlarda sallamiyorlar ki. Tıpkı göçüklere dis etken dedikleri gibi

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Böyle saçma servis anlayışı görmedim ben adamlar dalga geçiyor resmen.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Malesef servislerin son durumu böyle. Asıl bomba 40.000 fiyatını duyduğumdaydı.
Keyifleri bilir. Sonra demesinler kimse bize gelmiyor. Niye sinek avlıyoruz diye. Esnaflık nedir bilmiyorlar.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Aracınız
Haklısın kardeşim, bazı fanatikler yüzünden bilgi kirliliği var forumda, sen başka bişey anlatırsın o başka bişey der.

Bu fanatik senli benli konuşurken uyarı yok ama ben konuşunca uyarı alıyorum... Adaletli olmak gerek diye düşünüyorum...

Hayır yani onu da geçtim, adam "anlama sıkıntın var" yazmış... bu resmen hakaret...

Son düzenleme:
Geri