Konya Honda... Aracım Honda Civic 2007 premium...Hocam aracınız ne?
Hangi servisten 1000 tl ye aldınız motor kulağını ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sizde mi degistireceksiniz hocam motor kulağınıKonya Honda... Aracım Honda Civic 2007 premium...
Konya Honda... Aracım Honda Civic 2007 premium...
Sayın Moderatörüm evet parça tamda o parça... Bu parçanın kımıldamaması lazımmış OK gibi sabit durması lazımmış...Amiane tabirle bu parça dansöz gibi oynuyor benim arabada Belli bir süre sonrada kayışı ben tanımam diyip koparıyormuş (Adı üstünde gergi ve gergin yani ) Şehir içi binersen sıkıntı yok (ses artacak tabii ilerleyen safhada)kayış koptuğu zaman bütün lambaları yakıyormuş haberin oluyor zaten içerden...Ama şehir dışı koparsa yandın çekiciyle götürmen lazım en yakın servise...Bu motor takozu fiyatını arttırıp kampanyaları kaldırmış servisler demekki (%30 malzeme, %20 işçilik indirimi). Ben değişim işçiliği ile birlikte daha yıl başında 650 liraya yaptırmıştım
Gergi takozu denilen parça galiba gergi kütüğü olarakta denilen bu parçamıdır?
https://urun.n11.com/oem-yedek-parc...d6-fd7-16-18-16v-otomatik-gergi-ru-P268434989
Sayın Moderatörüm evet parça tamda o parça... Bu parçanın kımıldamaması lazımmış OK gibi sabit durması lazımmış...Amiane tabirle bu parça dansöz gibi oynuyor benim arabada Belli bir süre sonrada kayışı ben tanımam diyip koparıyormuş (Adı üstünde gergi ve gergin yani ) Şehir içi binersen sıkıntı yok (ses artacak tabii ilerleyen safhada)kayış koptuğu zaman bütün lambaları yakıyormuş haberin oluyor zaten içerden...Ama şehir dışı koparsa yandın çekiciyle götürmen lazım en yakın servise...
Fb7 için gergi servis fiyatı 2000 tl işçilik hariç
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.