Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar o psrcanin komple değişmesine gerek yok. Esas sorun silindirik takozda oluyor. Sadece takoz değişebiliyor. Benim rulmanda da sıkıntı vardi takoz ve rulmani değiştirdim. Ana govde sabit kalmisti. Disarda gecen sene iscilik dahil 350 tlye yaptirmistim. Ekli dosyayı görüntüle 249692Ekli dosyayı görüntüle 249693Ekli dosyayı görüntüle 249694
Redmi Note 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet ucundaki yagli takozdan bahsediyorum. İlk fotografa baksrsaniz yagini disari salmis ve ozelligini kaybeymis. Gittigim Honda tamiri yapan ustanin elinde vardi kullanilmamis sifir. İkinci fotografa bakarsaniz parcanin sifir oldugu anlasiliyor zaten. Piayasada ayri satilimiyor mudur bilmiyorum.Ucundaki yagli takozdan bahsediyorsunuz sanirim. O parcayi o sekilde komple satiyorlar. Sadece takozu nerden buldunuz. Cikmacilar geliyor aklima sadece.
2008 FD6 Otomatik Lpg
Evet aynı kayış. Üst mesajlarda ikiside bahsediliyor. Ben olsan bu parçaları orjinal almaya çalışırdım. @m2hamid hocam bu işlerin piridir bakalım ne diyecek.Bir de bu alternatör kayışı motora bağlı olan v kayışıyla aynı şey mi farklımı?
Aynen bu parçaOto OEM Yedek Parça Fiyatları & Markaları - n11.com
Otomobil OEM yedek parçaları, marka - model uyumlu OEM yedek parça çeşitleri n11'de. Uygun fiyatlı OEM Yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Şu linke bi bak istersen