Yok yok hocam ben hiç bişeye karışmıyorum ama dediğiniz çok mantıklı geldi yani kapıların tamamını yaptırmak çok daha iyi olacakdört kapıyı da sokecekse normal bence birde deriyi o yapacak değil mi siz almıyorsunuz ?
hocam deri yaptırıyorsanız kumaş kısımlarınıda yaptırın adam gıbı olsun bıraz pazarlık yapın çünkü kumaş kısımlar zaman gectıkce com eskımıs bir gorunume kavusacak ve onlarında deri yaptıracaksınız yani sokmüşken hepsını yaptırın hatta kapılara yalıtım bıle yapın derim
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
sonradan yaptırcan en fazla böle kullanırsın ben aracı her gün kullanmama rağmen kumaslar acaip tozlu gorunuyor sankı yıllardır kullanılıyormuş havası verıyor zaten bende deri yapacam oralarıYok yok hocam ben hiç bişeye karışmıyorum ama dediğiniz çok mantıklı geldi yani kapıların tamamını yaptırmak çok daha iyi olacak
buda bnm kolçakEkli dosyayı görüntüle 261307
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Gecen yıl yapmıstım cok hos duruyo aracın havası degısıyo kesınlkle tavsiye ederımEkli dosyayı görüntüle 260803Ekli dosyayı görüntüle 260804
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
eyw hocam
Aynen link lütfenGecen yıl yapmıstım cok hos duruyo aracın havası degısıyo kesınlkle tavsiye ederımEkli dosyayı görüntüle 260803Ekli dosyayı görüntüle 260804
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.