Hocam merhaba aynı sorun bendede var 1 den 2 ye geçerken sanki biri tutup bırakıyor 50 binde daha araba cogu kişi yagını degiştir düzelcek demiş sorun olmasından korkuyorum ?Arkadaşlar herkese selamlar.Aracım 2016 fb7 otomatik civic.Aracimda ozellikle uzun yol gittikten sonra 1. vitesten 2. vitese geçerken çok az bir süre titreme oluyor.Bu normal bir durum mu bilemedim.Yorumlar için şimdiden sağolun
Hocam merhaba aynı sorun bendede var 1 den 2 ye geçerken sanki biri tutup bırakıyor 50 binde daha araba cogu kişi yagını degiştir düzelcek demiş sorun olmasından korkuyorum ?
bu yazdığınız durumun aynısı uzun yol gittikten sonra bugün bendede başladı.Aracım 2016 fb7 44000de.siz bi çözüm bulabildinizmi.Arkadaşlar herkese selamlar.Aracım 2016 fb7 otomatik civic.Aracimda ozellikle uzun yol gittikten sonra 1. vitesten 2. vitese geçerken çok az bir süre titreme oluyor.Bu normal bir durum mu bilemedim.Yorumlar için şimdiden sağolun
Bence şanzıman yağı özelliğini ufaktan kaybetmeye başladığında bu durum oluyorbu yazdığınız durumun aynısı uzun yol gittikten sonra bugün bendede başladı.Aracım 2016 fb7 44000de.siz bi çözüm bulabildinizmi.
Benzer şey 2016 fb7 41.000 deki aracında da var.
Yalniz daha önce easytronic kullandığım için bu aracın şanzumanı egenin sızma zeytinyağı gibi geliyor bana![]()
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.